MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

vineri, 29 aprilie 2011

Despre planul monarhic al lui Basescu

Una dintre variantele menţinerii la putere a lui Traian Băsescu este monarhia, sau planul codificat LB2014. Planul prevede reinstaurarea monarhiei în România, cu bunul lui prieten Paul, pe tronul regal (cel ce-şi spune “de România”). Am scris anul trecut în articolul Prinţul Traian şi preşedintele Paul despre legăturile strânse dintre cei doi. Iată că planul LB2014 prevede întronarea lui Paul ca rege al României şi desemnarea lui Traian Băsescu pentru formarea unui guvern de criză. Întâlnirea de la Cotroceni dintre cei doi a decurs prieteneşte, Traian Băsescu spunându-i bunului său amic „Bă Paule, ia zi-mi şi tu odată Sire, să vedem cum sună! Hă-hă-hă!”

joi, 28 aprilie 2011

FMI cere vanzarea CFR


A venit Jeffrey Franks de la FMI, s-a scărpinat în fund şi a spus “Guvernul trebuie să continue reformele în aşa fel încât să menţină limita de deficit bugetar şi să reducă din cheltuieli”. Aseară s-a scărpinat în fund şi marele strateg Traian Băsescu şi-a spus acelaşi lucru “trebuie să continuăm reformele şi să scăpăm de cheltuielile cu activităţile nerentabile”.
Ieri am publicat “Eurostat e masca pentru vanzarea CFR”.
Scopul este vânzarea CFR şi a Termoelectrica dar procedeul este o borfăşie bine garnisită cu minciuni.
Reforma pentru FMI, BNR şi statul Băsescu înseamnă numai risipire, vănzare, ciubuc, distrugere.
N-au construit absolut nimic dar au spulberat tot ceea ce au putut.
Urmeaza pe lista lor Casa Poporului sau Palatul Parlamentului şi Canalul Dunăre - Marea Neagră!
vezi si:
Polonicul lui Mihai Tanasescu
Ce inseamna Interes national?
Intrebare pentru Mugur Isarescu: cele 35 miliarde de euro există?
Fax România: Miting de proportii la sediul FMI
Dreptul la revoltă
Fax România: Guvernul FMI cere motive bine întemeiate

miercuri, 27 aprilie 2011

Eurostat e masca pentru vanzarea CFR


Aţi auzit până acum ca  în topul ştirilor să se situeze Eurostat?
Mai credeţi în coincidenţe? Eurostat ne atrage atenţia că raportarea guvernului României privind deficitul bugetar este falsă iar apoi arată cu degetul spre Termoelectrica şi CFR!
FMI vine în România şi arată cu degetul spre Termoelectrica şi CFR.
Guvernul României minte pentru că Traian Băsescu a făcut ca minciuna să fie politica generală a statului român! Dar şi el arată tot spre Termoelectrica şi CFR.
Astăzi, prin Eurostat, România este asociată cu minciuna.
Sub ploaia aceasta menită a ascunde adevărata ţintă, scopul este înstrăinarea CFR şi a Termoelectrica! 
Vorba lui Nea Vasile "Futu-le muma-n cur de ticăloşi, şi-au dat mâna!"
Vindeţi tot, nenorociţilor! N-aţi construit nimic dar aţi vândut tot!

marți, 26 aprilie 2011

Despre arestarea lui Blaga

Caut un hotel ieftin
Firul ştiut al şpăgii din vămi merge la PDL şi trece pe la Vasile Blaga. Doi vameşi depun declaraţii iar pe baza lor, lui Blaga i se întocmeşte un dosar penal şi este tras într-o anchetă penală tocmai înainte de alegerile din PDL. Şi uite-aşa este scos din jocul pentru şefia PDL!
Dar nu numai şpaga merge la PDL. E voba despre o parte din şpagă, aceea care rămâne după partea oprită de vameşii şi de poliţiştii din vamă şi din structurile pe verticală ale sistemului. Dacă şpaga merge la PDL prin Blaga atunci contrabanda unde merge? Adică restul de 90% din valoarea contrabandei? Cel puţin jumătate ajunge tot la PDL dar într-un sector controlat de altă persoană din PDL. Iar Blaga are dovezile despre cine e vorba.
Pentru noi, ideal ar fi să fie arestaţi cu toţii, pe bune!
vezi si:
Demisie pentru Botis in loc de arest
Schengen si spaga din vami
Prostia la romani. Azi Elena Udrea again

vineri, 22 aprilie 2011

Despre crestinii care conduc Romania în Vinerea Mare

Ce se-ntâmplă în Vinerea mare în România anului 2011.
Pe siteul crestinortodox scrie:
 Aşa numiţii creştini politici din România, având pâinea şi cuţitul, un umplut ţara de iepuraşi, de minciuni şi culmea culmilor, neatinsă în istorie, au trimis fregata Regele Ferdinand în război! În Vinerea mare au trimis nava în război! Mai lipsea ca preşedintele sau valetul de la apărare să strige „Dumnezeu e cu noi!” sau "Iisus e cu noi!". Puteau aştepta încă o săptămână! Se mai gândeşte cineva la marinarii trimişi pe front în Săptămâna Mare? Ei nu sunt cruciaţi ci victimele unui joc mizerabil. Nu de reacţia libienilor mi-e teamă ci de furtună şi de erorile aliaţilor! 

joi, 21 aprilie 2011

Despre semnalul lui SOV si teama lui Virgil Măgureanu

Sorin Ovidiu Vintu spune că a făcut ordine-n România curăţând ţara de rakeţi, pentru că a avut acordul fostului şef al SRIVirgil Măgureanu! Gogoşi sau negogoşi vă rog să ascultaţi cu atenţie ce declară Măgureanu şi să înţelegeţi că râsul lui Măgureanu este un "râs ca la poliţie" adică un râs crispat! Mizeria e foarte mare iar Vîntu i-a atenţionat că ştie despre lucruri extrem de grave şi despre implicări la vărf! Ascultaţi cu atenţie înregistrarea videonews!
Fostul director SRI, Virgil Măgureanu: Afirmaţia lui Vîntu mi se pare hilară!

miercuri, 20 aprilie 2011

Despre furtul prin lege


A fost extrădat Necolaiciuc, fostul şef al CFR-ului, unul dintre borfaşii de top ai guvernelor postdecembriste. Tot lanţul existent în Ministerul Transporturilor, de la Băsescu, Dobre, Boagiu, Mitrea, plus secretari şi subsecretari de stat şi trezorieri de partid, sunt implicaţi în acest jaf de proporţii. Cu toţii sunt liberi!
Ingineria financiară a fost pusă la cale cu acoperire prin legea bugetului şi prin tranzacţii la Bursă. Cu toţii au fost părtaşi la acest furt!
Şi ce dacă o hârtie igienică a costat două milioane de lei? Dacă aşa prevedea proiectul aprobat şi finanţat prin lege! Să plătească prostul de român!
Oare ce-o fi declarat Necolaiciuc în ancheta FBI? Dar altor servicii americane? A venit prea relaxat pentru a nu avea protecţie externă! E posibil ca tăcerea lui să ne coste foarte mult ca ţară.

marți, 19 aprilie 2011

Despre demisia de onoare


Deunăzi, unu Botiş, de e ministru în guvernul Boc, a fost prins cu mâţa-n sac mutând fonduri bugetare şi europene spre propria familie. Întrebat fiind de către realizatorii unei emisiuni la Realitatea Tv dacă îşi va da demisia din guvern, el a amintit de o demisie de onoare!
Care onoare? Când bagi mâna-n bugetul de stat sau faci trafic de influenţă ca Severin, mai poţi vorbi de onoare? Este borfăşie!
Demisia de onoare implică rezolvarea unei situaţii în care nu eşti amestecat, adică este o dovadă de respect faţă de cetăţeni, faţă de contribuabili. Dacă Nelu Botiş ar fi demisionat când s-au tăiat pensiile, DA, era o demisie de onoare. Aşa însă, rămâne o borfăşie nepedepsită încă! Asta se-ntâmplă când ciubucarii vorbesc despre onoare!

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor