MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

joi, 30 iunie 2011

Sa vezi minune ca si telectualii s-au suparat

Parcă asistăm la un nesfârşit carnaval al prostiei româneşti. Mai nou o serie de telectuali s-au supărat pe declaraţiile lui Traian Băsescu. Nu ştiţi ce sunt telectualii?
Sunt intelectuali cărora le lipseşte o parte din înfăţişare, în general obrazul.
Îi vedeţi cât sunt de revoltaţi pe la posturile TV şi cum trimit scrisori de protex (un fel de protest). L-au pupat în cur pe marinar, ani de zile, profitând de fondurile revărsate către ei iar acum, vezi Doamne, sunt revoltaţi.
Dacă însă le-ar mai pasa nişte fonduri, ar trece la pupatus currus imediat şi ar uita de imbecilităţile lui Băsescu.
Aceşti telectuali de carton nu au luat nicio atitudine împotriva lui Băsescu, atunci când a umilit toate categoriile populaţiei, atunci când a călcat în picioare demnitatea şi drepturile pensionarilor, militarilor, profesorilor, medicilor, poliţiştilor, funcţionarilor, copiilor şi handicapaţilor. Atunci, ei, telectualii,erau cu nasul bine înfipt în fundul marinarului.
Acum însă, din oportunism, se pregătesc de schimbare!

duminică, 26 iunie 2011

Culmea tupeului: Sa saruti drapelul pe care ai scuipat

Astăzi, 26 iunie, cu ocazia Zilei Drapelului Naţional am asistat la culmea tupeului, la un act care va rămâne ca picătura de “zoaie” scursă de la acest mizerabil care a pus mâna pe ţară.
Băsescu a îngenuncheat şi a sărutat drapelul de stat, apoi s-a şters cu el la nas şi la cur, folosindu-l ca hârtie igienică şi rupându-l după numărul regiunilor gândite de el.
Noi, românii prin naştere, educaţie şi credinţă, avem două simboluri ale naţiunii şi multe simboluri de stat. Simbolurile naţionale trebuie respectate pentru că reprezintă identitatea noastră. Simbolurile naţionale sunt numele ROMÂNIA şi drapelul TRICOLOR!
De ele, indiferent care ţi-e rostul în viaţă şi în istorie, nu ai voie să te atingi!
Toţi cei care au stagiul militar satisfăcut ştiu că jurământul depus cu arma în mână SUB TRICOLOR este pentru apărarea ROMÂNIEI.
Blestemat să fii ticălosule pentru întinarea simbolurilor naţionale, tu şi toată clica din jurul tău! Milioane de români şi-au dat viaţa ca să existe România, ca să ajungi tu, un borfaş ordinar să-ţi baţi joc de tot ceea ce s-a construit? Slugă odioasă trimisă să ne distrugă identitatea!

Notă: Nu pot posta imagini ale simbolurilor naţionale lângă cuvinte adresate acestui trădător de neam şi ţară.

joi, 23 iunie 2011

Un derbedeu ajuns presedinte


Derbedeul ajuns preşedinte al României, numit preşedinte jucător şi fiind de fapt preşedinte trădător, scuipă în stânga şi dreapta pe tot ce există şi e legat de numele ţării. Scuipă pe Constituţie, pe harta ţării şi pe istorie. Regele e trădător, mâine îl va face pe marele Ştefan curvar şi trădător pentru că a acceptat să plătească bir turcilor iar poimâine îl va înjura pe Mihai Viteazu pentru că şi-a căutat pacea cu Viena şi cu Marea Poartă.
Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazu nu şi-au vândut neamul şi nu şi-au risipit ţara. Traian Băsescu însă, derbedeul ajuns preşedinte, a făcut-o!
Va veni în curând o vreme în care salvarea şi stabilitatea României va avea ca unică soluţie transformarea statului în Regatul României iar derbedeul trebuie să ajungă acolo unde-i e locul.
Reciteste:

marți, 21 iunie 2011

Despre maturitatea politica si chilotii blondei

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Astăzi, când pe agenda publică primul subiect este aşa numita reorganizare teritorială a României, Traian Băsescu şi-a făcut obişnuitul joc minţind pe toată lumea.
I-a acuzat pe liderii opoziţiei parlamentare de imaturitate politică. Nu sunt un susţinător al opoziţiei parlamentare dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume şi să rămână scrise!
Dacă Traian Băsescu vorbeşte de imaturitate politică, ar trebui să se privească în oglindă.
Ce maturitate politică are el care a dat harta României pe chiloţii blondei? Despre ce maturitate politică vorbeşte dacă toţi miniştri numiţi de el sunt fără carte, fără şcoală, fără experienţă, fără expertiză?
Ce maturitate are el dacă minte permanent, dacă patronează furtul bugetului de stat, dacă a aruncat ţara într-un conflict permanent, dacă execută orbeşte ordine străine.
-Traiane, ţi-am mai spus, când ţara va scăpa de tine, va fi sărbătoare naţională! Unde e maturitatea ta?

luni, 20 iunie 2011

Daca ungurii ies in strada, mutati strada!

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Acest mesaj nu este o gratuitate sau o ironie. Este o tabletă despre atitudinea politică şi înseamnă:
-nu escaladaţi conflictul creat
-nu-i împiedicaţi să iasă în stradă
-schimbaţi tema
Un nebun mânat strict de interese personale, a aruncat o piatră în apă. De fapt a aruncat un mare bolovan! Toată lumea încearcă să-l scoată, unii aruncând alte pietre în el iar alţii secând balta. Eu încerc să strig “uitaţi-vă la balta de langă, e plină de peşte, luaţi exemplu”.
Sau altfel spus “se poate construi ceva împreună”, altfel ajungem să dăm unul în altul cu pietre!
Trebuie să se renunţe definitiv la minciuna din politică, să se renunţe la ipocrizie şi duplicitarism.
Nu rezolvi problemele prin minciună ci le amâni iar amânarea înseamnă acumularea tensiunilor.
Da, avem o problemă cu ungurii, avem o problemă cu ţiganii dar statul are o problemă în primul rând cu proprii cetăţeni pe care-i fură şi minte.
Scăpând de acest stat, cresc şansele de a ne rezolva problemele!
despre regionalizare:
Globalizarea, mondializarea si regionalizarea
Raptul de identitate si dezmembrarea Romaniei
Despre Europa regiunilor si faramitarea Romaniei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei
despre aruncatul pietrei in baltă:
Dovada ca Basescu serveste un interes strain
Daca Basescu declara razboi Rusiei

joi, 16 iunie 2011

De ce lui Ceausescu i-au trebuit trei ani pentru reorganizarea teritoriala

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Ceauşescu avea la dispoziţie şi partidul şi securitatea şi totuşi i-au trebuit trei ani (1965-1968) ca să pună în practică reorganizarea şi trecerea de la regiuni cu raioane la judeţe.
Din ce cauză?
  1. Avea nevoie de o propunere a istoricilor pentru a pune în acord judeţele cu tradiţia!
  2. Exista un plan naţional de dezvoltare în care se urmărea dezvoltarea echilibrată a teritoriului (adică să fie idustrie şi în Botoşani, Vaslui, Călăraşi, Târgovişte, Turnu Severin, Zalău, Bistriţa, Sfâtu Gheorghe, etc, etc.)
  3. Avea nevoie de planurile MSM şi ale MI
Acum Băsescu nu are nevoie de propunerea şi acordul Academiei pentru că nu-l interesează identitatea noastră de neam, nu există un plan naţional de dezvoltare iar armata şi internele sunt desfiinţate! Şi totuşi, alte două situaţii ies la iveală!
  1. E interesant să remarcăm că şi atunci Securitatea racola curviştine din facultate sau de pe trotuare dar, atenţie, ele rămâneau în umbră, nu erau expuse şi nu erau promovate în funcţii de stat. Acum ele sunt în frunte.
  2. Ceauşescu voia independenţa faţă de Moscova şi o politică proprie. Băsescu în schimb execută orbeşte ceea ce i se cere!
Elementul esenţial însă este dat de faptul că Securitatea susţinea statul comunist împotriva noastră dar pentru independenţă, iar acum serviciile secrete susţin dictatura tot împotriva noastră dar vânzând ţara!
vezi si:
Globalizarea, mondializarea si regionalizarea
Raptul de identitate si dezmembrarea Romaniei
Despre Europa regiunilor si faramitarea Romaniei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei

sâmbătă, 11 iunie 2011

Romania si paradoxul americano-rus

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Din timpul celui de-al doilea război mondial, toate speranţele noastre de libertate au fost legate de Statele Unite. Să vină americanii! Vin americanii şi ne salvează. Vor debarca în Grecia şi vor salva România. Dar au debarcat în Normandia în iunie 1944. Grecia a fost salvată mai mult prin Tratatul de Pace de la Paris din 1946 iar noi am intrat sub cizma lui Stalin care a instaurat dictatura comunistă. Patruzeci şi cinci de ani am sperat să vină americanii să ne scape de dictatura comunistă şi de Ceauşescu.
În decembrie 1989, mii de agenţi ruşi, mână în mână cu americanii, au provocat revolta populaţiei şi căderea dictaturii comuniste. Au venit americanii. Uraa! Uraa!
Paradoxul sau ironia sorţii (sau blestemul lui Ceauşescu) este că după douăzeci de ani, ne dorim o cădere a regimului, o prăbuşire şi ieşire din joc definitive, ale grupului Băsescu. Băsescu trebuie scos din luptă pentru că a distrus România şi a adus ipocrizia la rang de politică oficială.
Paradoxul României este că deşi americanii sunt aici, e nevoie să vină iar ruşii, să provoace căderea regimului şi regăsirea demnităţii!

miercuri, 8 iunie 2011

Despre sondaje de opinie idioate

Vă bombardează unii şi alţii cu sondaje de opinie făcute pe eşantioane reprezentative ale populaţiei. Practic iau bani de la unii şi de la alţii şi publică nişte imbecilităţi fără seamăn. Iată bunăoară unde duc aceste prostii:
+prima instituţie privind încrederea  populaţiei este biserica şi ea are peste 85%
+a doua instituţie privind încrederea populaţiei este armata cu peste 80%
Etc...
Vine preşedintele şi răstoarnă lumea pentru o nouă împărţire administrativă iar marile instituţii în care lumea ar avea încredere, tac. Biserica şi Armata tac.
Şi Gina de la salonul de masaj tace dar în sondaje ea nici nu e luată în calcul!
De ce aveţi încredere în biserică?
De ce aveţi încredere în armată?
Cu ce vă ajută?

marți, 7 iunie 2011

Politistii au ministrul pe care il merita

Trebuie să recunosc, Traian Băsescu s-a răzbunat de nota zece pe poliţiştii care i-au strigat “ieşi afară javră ordinară!”. Nu prin scoaterea din sistem a zece mii de poliţişti e răzbunarea ci prin acest sărman şi rătăcit idiot, pe nume Traian Igaş, ajuns în funcţia de ministru de interne.
Dragii mei poliţişti! Dacă voi aţi ajuns să declaraţi pe posturile TV că “îl rugaţi pe domnul ministru să se aplece asupra problemelor voastre”, înseamnă că vă meritaţi soarta!
Dacă nu mai există onoare şi demnitate în întregul vostru sistem, înseamnă că vă meritaţi ministrul. În loc să-i daţi una peste bot şi să-l trimiteţi la şcoală, voi vă milogiţi. Parcă l-am văzut pe Romulus Zăroni din guvernul Petru Groza! Noroc totuşi că astăzi nu mai sunt bazine de Wc cu lanţ!
Nu mai înţeleg de ce niciunul din liderii voştri nu întreabă simplu "De ce dacă e criză şi situaţia ţării e gravă, pentru voi la PDL sunt bani iar pentru noi nu?"
De fapt, voi poliţiştii, aşteptaţi ca pensionarii să vă rezolve problemele, aşa-i?
Pe aceeaşi temă
Ce pot face politistii
De ce politistul a ajuns prostul satului?

sâmbătă, 4 iunie 2011

Doua pastile cu Florin Piersic

Pastile de sâmbătă - citeşte şi dă mai departe!

Prima
Se zice că măritul Ştefan a revenit pentru scurt timp să vadă ce-i mai fac răzeşii. Şi colindând el prin ţară, numai ce vede nişte nişte muncitori bând bere pe marginea unui şanţ:
- Noroc feciorii mei!
- Să trăieşti Măria Ta. De cine vrei să ştii azi?
- Măi răzeşii mei, aveam un logofăt, unul Apiersicoaie, tare iubitor de femei. Mai ştiţi de el ceva?
- Măria Ta, e Florin Piersic, dar e fără „~oaie” ca să zicem aşa.
- Da, da, când era logofătul meu îl chema Apiersicoaie, deci cu ~oaie. Dar tot aşa umblă după femei şi acum? Mare logofăt, mare caracter!
- Măria Ta, acum mai umblă şi el dar numai prin reclame!
*
Secundo
Vrând s-o impresioneze pe blonda purtătoare de genţi şi fonduri din buget, Traian Băsescu l-a invitat pe Florin Piersic la Cotroceni. După ce l-a primit cu tradiţionalul „Măi Florine!” şi a râs singur de cele spuse, Băsescu a turnat-o pe cea directă:
- Măi Florine, măi Margelatule, ha-ha-ha, să mă înveţi mă să mănânc şi eu seminţe ca tine şi să scuip cojile, ha-ha-ha. Că mi-a zis ăsta de la noi, de făcea pe cascadoru cu tine, cum îi zice, Zombi? Ha-ha-ha
- Szobi nu Zombi, Szobi Cseh!
- Aha, da, ha-ha-ha, tot aia, doar e de-al nostru (probabil se referea la structuri). Deci, să mă-nveţi să scuip cojile, poate ies odată în vreun balcon şi mă huiduie ăştia.
- Dar nu se poate domnule, cum să vă zic eu, preşedinte, eu nu scuip iar Margelatu n-a scuipat vreodată în capul oamenilor. S-avem rezon!

vineri, 3 iunie 2011

Ce pot face politistii

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Situaţia umilitoare în care au ajuns poliţiştii, prin tăierea salariilor şi a drepturilor şi prin concedierile masive, face parte dintr-o strategie de dezarmare a statului român. Pas cu pas statul român a rămas fără armată, fără poliţie şi cu o justiţie pe zi ce trece mai strangulată pentru a fi aservită. Interesul care a determinat acest traseu dezastruos al României, este determinat de grupul al cărui exponent este Traian Băsescu.
Poliţiştii îşi caută dreptatea pe scară ierarhică. Şi Horia a mers la împărat iar pe vremea lui Ceauşescu foarte mulţi trăiau cu impresia că el nu ştie disperara oamenilor.
Nu vă irosiţi timpul cu jalbe la împărăţie!
Aveţi o soluţie la îndemână, ea trebuie să vă călăuzească permanent, se numeşte DEMNITATE.
Stabiliţi o zi apropiată şi daţi-vă toţi demisia în aceeaşi zi! 
Nu veţi păţi nimic nici din partea statului, care nu şi-a respectat obligaţiile faţă de voi şi nici din partea altor instituţii. Vă garantez că directorii de bănci vor deveni foarte serviabili cu voi!
Plecaţi cu toţii într-o singură zi!
Statul va scoate atunci pe străzi jandarmeria şi ceea ce a mai rămas din armată iar acesta a fost ultimul pas şi al lui Ceauşeşscu. Nu uitaţi asta!
Şi nu uitaţi de asemenea că Dreptul la revoltă este un drept fundamental, nu ai nevoie de aprobări!
vezi si
De ce politistul a ajuns prostul satului?
Dreptul la revoltă
Militarizarea poliţiei. Ce trebuie să facă poliţiştii?
Si nu uitati că dreptul la revoltă este un drept fundamental!

miercuri, 1 iunie 2011

Ragazza paffuto la Antena3

Silvio Berlusconi a caracterizat-o simplu, "paffuto ragazza" iar la reacţia auditoriului român de neînţelegere a expresiei, a completat cu "dolofana, dolofana ragazza".
A ajuns pe schela statului român într-o poziţie de vârf, singura calitate evidentă fiind tupeul cu care îi tratează pe toţi ceilalţi.
Dolofana ragazza este Roberta Anastase, iar paffuto sau dolofana nu se referă la volumul de aer dislocat de trupul ei ci la celulita masivă prezentă pe neuronii ei.
Aseară a fost prezentă în emisiunea Ştirea zilei, la Antena3, a Gabrielei Vranceanu Firea. Acolo a făcut dovada nesimţirii şi a lipsei celor şapte ani de-acasă. Tupeul ei îl depăşeşte pe a multor altora.
Regula în PDL era ca înaintea ei să vorbească Ioan Olteanu şi astfel ea să pară chiar inteligentă. Acum însă, bine îmbrăcată în mov, şi-a rezolvat singură imaginea făcând ceea ce a învăţat cel mai bine, adică minţind!
Întrebată fiind, de către Adrian Ursu, dacă nu s-a gândit vreodată să-şi ceară scuze pentru mizeria făcută unei ţări întregi, ea i-a făcut pe alţii răspunzători, evitând permanent răspunsul! Acesta este rodul politicii oficiale de stat promovate de Traian Băsescu, politică bazată pe minciună. Ea nu poate să-şi ceară scuze pentru că îi lipsesc unele calităţi esenţiale în viaţă, adică bunul simţ şi demnitatea.
De fapt îi lipsesc cei şapte ani de-acasă!
De unde nu e, nici DUmnezeu nu cere, dar întrebarea rămâne:
Ce caută în fruntea Camerei Deputaţilor?
Berlusconi a caracterizat-o bine "una ragazza dolofana"! O fată urcată mult prea sus!

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor