MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

marți, 31 ianuarie 2012

Franks si Blejnar la hora si perinita

Jeffrey Franks, şeful guvernului FMI, nu se mai fereşte de nimic. În declaraţiile de presă el expune reguli şi directive, ceartă şi sfătuieşte, solicită şi impune. Ce vremuri trăim! Băsescu se ascunde de oameni, apoi apare şi face pe părintele naţiunii şi bate câmpii prin indicaţii preţioase la TV în ţară iar la Bruxelles stabileşte noi reguli Uniunii Europene dintr-o cameră de hotel. Boc dă cu lopata prin zăpadă şi anunţă că el a venit odată cu Băsescu şi pleacă odată cu el, nu altfel. Acum a venit delegaţia FMI în România. Jeffrey Franks e în tenişi. Distracţia e în toi! În România se mănâncă bine, se bea bine, se fute bine! Pentru aceasta, lui Franks i s-au pus la dispoziţie formele rotunde ale lui Blejnar. În film nu se vede când Franks îi pune mâna pe fund lui Blejnar şi nici când Blejnar îl ia pe Franks la periniţă şi-l ţucă. Ptui drace!
Oamenii îngheaţă de frig şi pe ei nici în fund nu-i doare. Adică, s-ar putea să-i doară după showul de noapte dintre cei doi!
Video de pe MondoNews.ro

joi, 26 ianuarie 2012

Greseala cumplita a soferilor pe viscol si ger

România, partea sudică, e sub zapadă şi viscol. Sute de maşini sunt blocate, oameni îngheţaţi de frig, se strigă după ajutor. Se cere intervenţia armatei dar armata e plecată din ţară. Se solicită intervenţia jandarmilor din trupele de intervenţie dar ei sunt obişnuiţi mai nou să-i ciomăgească pe oameni şi Baba Iarnă nu se teme de scuturi, de pulane şi de gaze lacrimogene. Dacă toţi aceşti şoferi erau deştepţi şi o ascultau pe vuvuzela blondă, nu ar fi circulat pe drumuri ci prin parcuri pentru că "Aici sunt banii dumneavoastră!". QED

luni, 23 ianuarie 2012

In Parlament s-a mancat cacat cu polonicul

Astăzi a avut loc sesiunea extraordinară a Parlamentului României. Cu vehemenţă, cu un curaj exemplar, cu bărbăţie, ca adevăraţi reprezentanţi ai unui stat compromis total, parlamentarii şi miniştrii au mâncat căcat cu polonicul. Cel mai cîştigat a fost primul ministru Boc, pentru că el le-a declarat tuturor "Stimaţi parlamentari, eu mănânc căcatul lui Băsescu şi nu pe-al meu!". Apoi a recunoscut că l-a mâncat şi pe-al lui Baconschi şi de-aia l-a demis pe borfaş. Opoziţia s-a înfipt şi ea din plin.
La întrebarea Pieţei "ce-aţi făcut de patru ani?" n-a răspuns nimeni. Scârba în ţară e din ce în ce mai mare!

duminică, 22 ianuarie 2012

Ce face Traian Basescu de opt zile

Multă lume se întreabă ce face marele Şef de stat, marele şi puternicul Traian Băsescu, dacă de opt zile tace. Dacă vă spun că informaţia e venită pe surse, o să înnebunească ăştia care-l protejează, iar cei care ne supraveghează îşi vor înteţi supravegherea şi presiunile. Informaţia nu e pe surse din interior ci "de sus".
Pe lângă activitatea din dispeceratul în care funcţionează statul major instituit la Cotroceni şi de unde îşi exprimă răutatea şi duşmănia, când merge în biroul propriu sau în cameră, Traian Băsescu plânge!
Stă ascuns şi plânge!
Acest oportunist şi ipocrit activist de partid, ajuns preşedinte, stă ascuns şi plânge, căutând permanent vinovaţi. Peste oglinzi a pus pânze.
În astfel de situaţii, propria-i otravă îl va îngropa!
Vezi şi:

marți, 17 ianuarie 2012

Incredibil in Piata Universitatii

Aseară, în timp ce oamenii prezenţi în Piaţa Universităţii strigau "Ieşi afară, javră ordinară" şi ningea cu fulgi mari, am văzut cu adevărat ceva excepţional. Unul dintre poliţiştii care dirijau traficul auto, în timp ce se deplasa spre Inter, bătea cu pumnul drept în palma stângă în ritmul strigătelor "Ta-ta-ta ___ ta-ta-ta" (Ieşi-a-fară ___ javră-ordi-nară). Jandarmul de lângă mine, ţinea acelaţi ritm cu degetele, discret, pe veston!
Cu siguranţă, acesta este deja un strigăt de luptă şi o doleanţă naţională!
vezi şi:

luni, 16 ianuarie 2012

Traiane, mergi in Piata Universitatii, arata ca esti barbat

Foto de pe exclusivenews.ro
Am fost în Piaţa Universităţii. Oamenii, de la 10 la 80 de ani, îşi exprimă dragostea faţă de alesul naţiei. Se strigă "Jos Băsescu" pentru că oamenii îl vor pe Băsescu între ei. 
- Coboară Traiane, vino JOS lângă oameni. Tu care eşti mare amator de băi de mulţime, vino JOS lângă oameni. Scoate-ţi capul din chiloţii blondei şi vino să le mulţumeşti oamenilor din Piaţa Universităţii.
Oamenii strigă "Ieşi afară javră ordinară". Păi muşchii tăi de pe creier pot suporta aşa ceva? Adică nu ai atâta putere încât să organizezi o mare manifestaţie populară, să vorbeşti poporului şi să fii aclamat? S-au cheltuit miliarde cu dotarea jandarmeriei dar banii s-au luat din buzunarul celor care protestează.
Curaj Traiane, ce marinar eşti tu dacă te ascunzi în fundul vaporului?
citiţi şi:

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Miza sanatatii - 600 milioane euro

Lui Băsescu i-a fost frică iar expresia lui Mircea Dinescu "s-a căcat pe el de frică", va face istorie. Traian Băsescu este un borfaş iar borfaşului i-a fost frică. Dar el scuipă şi când îi e frică. Cei din serviciile de protecţie şi de informaţii, au ajuns şi ei cu nervii la pământ. Populaţia sau serviciile îl vor înlătura. Nota bene: Dacă va fi înlăturat de către populaţie, îl vor urma mulţi din servicii. 
Bugetul sănătăţii este de aproximativ şase miliarde de euro. Deci în fiecare an, 6 miliarde de euro (6,000,000,000 eur) sunt cheltuielile destinate sănătăţii. Comisionul general practicat este de 10%, adică 600,000,000 euro (şase sute de milioane de euro).
Ghici ghicitoarea mea: De ce se luptă borfaşul pentru privatizarea sistemului de sănătate? Ceauşescu a fost împuşcat pentru "deturnarea" unui miliard de dolari! Băsescu râde, furând permanent, iar sănătatea i-ar aduce anual o jumătate de miliard de euro!
Recititi *scris acum un an*:
Un milion de manifestanti in Bucuresti salveaza Romania

vineri, 13 ianuarie 2012

Constitutia României trebuie schimbata

Constituţia României trebuie schimbată. Nu pentru că apartenenţa la Uniunea Europeană implică armonizarea drepturilor şi obligaţiilor. Acestea se pot reglementa uşor iar Constituţia dă acest drept Parlamentului, ca legislativ al ţării. Problema cu adevărat gravă este că în România, acest trişor ajuns preşedinte, Traian Băsescu, face ce vrea el şi nu este sancţionat. 
El conduce Guvernul, conduce Parlamentul, conduce parte din Justiţie. Bunul lui plac este expus peste tot. El este vârful coloanei a 5-a a intereselor străine în România şi nu-l sancţionează nimeni!
Dacă aşa ceva e posibil, înseamnă că în România, Constituţia trebuie schimbată. 
Dacă el poate face ce vrea fără a fi sancţionat, dacă poate distruge orice sistem şi instituţie, poate numi orice dobitoc şi orice curviştină în orice post al statului, înseamnă că Legea Supremă nu e bună!
Sancţiunea nu constă în votul popular, asta e o amăgire vehiculată de cei aflaţi în circul politic putere-opoziţie!
Sancţiunea trebuie să fie rapidă, fermă, sub forţa armată a statului şi să aibă verdictul justiţiei! 
Constituţia trebuie schimbată de urgenţă astfel încât să nu mai fim obligaţi să suportăm umorile celui aflat în funcţie de stat. 
Vom afla zilele acestea că blonda lui a înfiinţat SMURDul, că interesul în fondurile de sănătate este al opoziţiei, că ochii bulbucaţi sunt ai lui Sarkozy, că el n-a fost informat că e criză, că am ieşit iar din recesiune, etc, etc.
Dacă această Constituţie era bine făcută, nu ajungeam aici!

luni, 9 ianuarie 2012

Agenda zilei, vina vatmanului sau chilotii blondei

Dacă nu au evenimente pentru breaking news, televiziunile inventează. Despre accidentul lui Mircea Lucescu am scris in articolul Mircea Lucescu a gresit. El a greşit şi trece acum printr-o situaţie foarte gravă. Dacă n-ar fi fost accidentul lui Lucescu, probabil se inventa un eveniment de tipul celui menţionat în articolul  Tamponul stramb al Elenei si prostia TV.
În timp ce televiziunile mănâncă din plin acest rahat, cu redactori zâmbind tâmp dar făcându-şi datoria de a deturna atenţia de la alte evenimente, se întâmplă lucruri de o gravitate extremă:
  1. Asasinul economic a acţionat şi, mână în mână cu conducerea de partid şi de stat reprezentată de Băsescu, îl scoate din joc pe Nicolae şi toată industria îngrăşămintelor chimice. 
  2. Ungaria, care a luptat sub Orban, pentru independenţă economică şi politică (remember  Viktor Orban, de la victoria cu FMI la înfrângerea de la Kolontar!, scris în 2010 ), este căzută pe jumătate în prăpastie, jucată în picioarele intereselor economice străine şi la un pas de fărâmiţare.
  3. Statul băsescian face împrumuturi peste împrumuturi iar mincinosul aflat în funcţia de preşedinte, anunţă de la începutul anului, că el va face regionalizarea României (remember  Globalizarea, mondializarea si regionalizarea, Raptul de identitate si dezmembrarea Romaniei, Despre Europa regiunilor si faramitarea Romaniei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei ).
  4. Cartelul băncilor, păstorit de FMI şi BNR şi protejat de statul român, stabileşte alte condiţii înrobitoare pentru cetăţeni.
Dar la TV, discuţiile se poartă despre vinovăţia vatmanului şi despre un viol. Închideţi TV!



    joi, 5 ianuarie 2012

    Noaptea la Barbulesti

    Acum zece ani, veneam noaptea de la Constanta pe ruta Slobozia - Urziceni - Ploieşti.
    Bariera de la intrarea în localitate nu era pusă, am trecut calea ferată cu multă atenţie pentru că trecerea era mult denivelată. Apoi am accelerat iar imediat am văzut că drumul era barat cu două rânduri de sticle sparte, puse pe drum cu gurile ciobite în sus. Ţiganii erau pe marginea drumului. La ora unu noaptea nu ai şanse în faţa lor, dacă opreşti maşina sau sticlele îţi taie cauciucurile. Nu puteam face slalom printre sticle şi am accelerat trecând printre ele. Le-am auzit izbindu-se pe dedesubt. Din lateral a ieşit o maşină luându-se după mine. Accelerând spre Ploieşti, i-am pierdut pe drum. Primul echipaj de poliţie l-am găsit abia la Albeşti-Paleologu.
    Aceeaşi întâmplare am trăit-o venind seara târziu de la cabana Voina spre Lereşti - Cîmpulung Muscel. Drum barat cu sticle şi ţigani aşteptând pe marginea drumului.
    Acum, în Bărbuleşti s-a tras cu arma adevărată, au fost victime. În Mehedinţi, alţii au tras cu arme adevărate. România este o ţară plină de arme, de droguri, de marfă de contrabandă, de asasini plătiţi, de bani negri. O ţară în care de douăzeci de ani poliţişti, jandarmi, ofiţeri de informaţii, procurori, judecători şi mai ales politicienii care o conduc, şi-au luat salariile şi bineînţeles, cota parte din tâlhărie. România este o ţară în care taxa de protecţie este politică de stat! Pentru voturi!!!
    Iar ei, cu toţii, apar pe posturile TV şi râd, minţind în continuare!

    luni, 2 ianuarie 2012

    De ce avem cutremure in Campia Română

    Am avut cutremure în apropiere de Brăila, adică pe malul Tisei, în Banatul de Nord, la graniţa cu Covasna. Cam aşa ceva au transmis de dimineaţă, prompteristele de la TV, ca nişte blonde veritabile, robotizate la maxim. Adică au anunţat o serie de zece cutremure, cel mai mare având magnitudinea de 4,4 gr Richter în Câmpia Română. Au preluat ştirea şi au difuzat-o. Dacă ar fi ştiut ceva geografie, ar fi văzut că zona Târgu Jiu - Horezu - Râmnicu Vâlcea, n-are nicio legătură cu Câmpia Română. Este o zonă a Podişului Getic.
    Datele se găsesc pe site-ul Institutului de Fizică a Pământului iar faptul că ei folosesc denumirea de Câmpia Română este numai din motive de comunicare internaţională, unde localizările sunt date pe formele mari de relief (Munţii Carpaţi, Podişul Transilvaniei, Podişul Moldovei, Câmpia Română, Câmpia Română de Vest). Dar televiziunile se adresează publicului şi datoria lor e buna informare.
    ----------------------
    Când am auzit ştirea, de dimineaţă, am crezut că primele semne ale prognozei mele privind zona de risc seismic din Nord-Estul Bucureştiului, s-au arătat. Cutremurele din zona cărbunelui, la nord de Târgu Cărbuneşti, sunt o dovadă a creşterii dinamicii scoarţei terestre şi au avut drept cauză reaşezarea depozitelor de cărbune, ţiţei sau gaze, la 5-10km adâncime.

    Cronica - România de azi

    JURNAL Mircea Bătrânu

    Publicistica

    Postări populare

    Faceți căutări pe acest blog

    Uniunea Radicala din Romania

    Comunionismul

    Communionism`s Blog

    Literatura | Mircea Batranu

    Prognoza | Despre viitor