MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

joi, 23 iunie 2011

Un derbedeu ajuns presedinte


Derbedeul ajuns preşedinte al României, numit preşedinte jucător şi fiind de fapt preşedinte trădător, scuipă în stânga şi dreapta pe tot ce există şi e legat de numele ţării. Scuipă pe Constituţie, pe harta ţării şi pe istorie. Regele e trădător, mâine îl va face pe marele Ştefan curvar şi trădător pentru că a acceptat să plătească bir turcilor iar poimâine îl va înjura pe Mihai Viteazu pentru că şi-a căutat pacea cu Viena şi cu Marea Poartă.
Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazu nu şi-au vândut neamul şi nu şi-au risipit ţara. Traian Băsescu însă, derbedeul ajuns preşedinte, a făcut-o!
Va veni în curând o vreme în care salvarea şi stabilitatea României va avea ca unică soluţie transformarea statului în Regatul României iar derbedeul trebuie să ajungă acolo unde-i e locul.
Reciteste:

2 comentarii:

  1. U R A N U S
    "UN DERRBEDE", INSA UN DERBEDEU FARA NICI O URMA DE CULTURA, SI IN ACELASI TIMP , PLIN DE URA,repetand declaratia exacta a lui Hitler:
    «Regele Mihai este un trădător, a trădat şi a predat România Uniunii Sovietice» ( Adolf Hitler, la 25 august 1944). Declaratia a fost transmisă prin intermediul biroului de presă al serviciului de politică externă al Partidului Nazist şi a fost difuzata la radioul din Germania în după-amiaza zilei de 25 august 1944.



    Declaraţie de ură şi incultură

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ar fi numai prostie in declaratiile lui Basescu! Dar e foarte multa ticalosie iar drumul lui e trasat deja! El urla pentru ca stie ca toate variantele de iesire a Romaniei din bucluc prevad scoaterea lui din viata politica definitiv!

    RăspundețiȘtergere

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor