MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

luni, 15 august 2011

Ce vina are vacuta Yvonne?


Credeaţi că toţi imbecilii lumii s-au ascuns în România?
Autorităţile din Mueldorf, Germania, au declanşat o vânătoare de proporţii pentru capturarea unei vaci, evadată dintr-o fermă şi ascunsă într-o pădure. Yvonne, este o vacuţă absolut normală. Ea nu a fost nici “Miss Muu” şi nici nu vrea funcţii în administraţia locală sau în guvernul Landului Bavaria. Yvonne are o singură vină în ochii imbecililor care o vor captivă. VREA SĂ FIE LIBERĂ. (Imagini din Bild)

Ce fac autorităţile locale? Ignorând cauţiunea depusă de organizaţiile pentru protecţia animalelor, ei au declanşat un război pentru prinderea şi eventual uciderea ei, cheltuind cu nemiluita din fondurile contribuabililor germani. NATO o caută cu sateliţii iar poliţia germană a blocat şoselele. Arme sofisticate, vizoare cu infraroşii, capcane radio, petarde şi mine contra balegilor. Strategii NATO şi autorităţile germane ar trebui să se-nfrupte serios din bălegarul Yvonnei şi nu al şefilor ierarhici, pentru a înţelege că şi animalele au dreptul lor!
Acum l-au adus ca momeală pe taurul Ernst. Dacă Dumnezeu ne aude rugăminţile, poate îi va inocula spiritul de libertate şi lui Ernst!
Indiferent de rezultate, cu siguranţă văcuţa Yvonne va avea o statuie!

Un comentariu:

 1. U R A N U S
  "Lung e drumul si foarte batut,
  Intre Gange si Rin... un fel de Prut!"
  Si nici nu-i vad pe indieni sa-i demoleze pe nemti la ei acasa, nationalismul german este cel mai solid, din istoria cunoscuta a omenirii.
  Chiar daca este mascat sub politete.Intreaba-i chiar si pe sasii mutati in Germania, cum se uita nemtii-nemti , la ei? Ca la "mancatori de slana"!

  RăspundețiȘtergere

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor