MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

duminică, 18 septembrie 2011

Paharul de cianura pentru Rosia Montana

symbol of death
In 1829 New York State required
 the labeling of all containers
of poisonous substances.
Intr-un asa zis interviu, destinat publicului, Traian Basescu a facut ceea ce face mereu de cand se stie, adica a mintit si a aruncat responsabilitatea pe altii. A adus vorba despre Rosia Montana dar cu referire stricta la puritatea apei si la continutul infim de cianura, mai mic decat cel dintr-o cafea! Nicio vorba insa despre transformarea unui munte intr-o halda de steril.
-Sta-ti-ar in gat Traiane! Romania nu trebuie sa se transforme intr-o halda de steril pentru ca tu si hoarda ce-o protejezi, sa va faceti plinul! Ati strans averi de miliarde de euro! Nu va mai ajunge?
El vine in fata tarii cu scenarii puerile in care ii va pune pe toti cei de la Gold Corp sa bea cate-un pahar de apa din iaz!
-Traiane! Bea tu si cu familia ta si cu toti cei ce sustin proiectul! Beti in fiecare zi apa dintr-un iaz cianurat si dupa doi ani, te poti pronunta! Toata sleahta asta infecta care nu va mai saturati de bani, locuiti departe de Rosia Montana! Romania nu trebuie sa devina o halda de steril pentru ca tu te vrei nabab iar hoarda corupta se vrea stapana pe tara!
vezi si:
Ce ticăloşie ascunde contractul de la Roşia Montană,
Aurul României si coruptia generalizată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor