MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

joi, 6 octombrie 2011

De ce ne tot ataca francezii

Noi românii am ajuns bătaia de joc a Europei în emisiunile TV şi în luările de cuvânt pe teme de infracţionalitate. Nu iau apărarea ţiganilor iar dacă ţările occidentale vor să-şi facă ordine, pot s-o facă rapid şi fără mult efort.
claude gueant
ministrul de interne
M-am tot întrebat, cine anume a dat tonul acestui val de antiromânism? Nu este mână de ungur în spate. Valul vine din Franţa! Pentru că în prostul obicei românesc, ne-am dat oficial francofoni. Dar prostia românilor are rădăcini adânci. Românii îi primesc cu braţele deschise pe toţi cei ce vin şi pentru că nu e destul, le mai oferă şi câte-o limbă-n fund! Ce ne mai mirăm atunci?
Cineva din Franţa e deranjat rău de tot de români. Am bănuit că este ministrul francez de interne, după figura crispată prin care încearcă să fie inteligent. Sau unul din şefii televiziunii.
Dar motivul e acelaşi, soţia lui este într-un joc cu un român! (Pentru Gheorghe din Bărăgan, ca să fie clar, soţia acestui francez este futută de un român pentru că are şi ea dreptul să se simtă bine!). 
Românii nu învaţă franceza pentru a cerşi ci pentru a savura deliciile franţuzoaicelor!
Acesta e motivul! DIXIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor