MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

miercuri, 6 iulie 2011

Alt borfas, ajuns deputat, vorbeste despre educatie

Antena3- de la min30
Intr-o emisiune a Danei Grecu la Antena3, numitul Vişan, deputat al PDL, tocmai se pregătea să vorbească despre educaţie, când madame Grapini l-a atenţionat că el nu are nici şcoală şi nici experienţă! Vişan a început să se bâlbâie şi să-şi arate certificatele medicale spunându-ne că de fapt nu despre educaţie voia să vorbească ci despre securitate naţională pentru că acolo are o diplomă!
“Ptui drace dar sus s-a căţărat dobitocul!”
-Vişane, borfaşule, nu are nimeni nevoie de certificatele tale! Problema e, ce cauţi tu acolo? Cum să vorbeşti despre educaţie când tu nu ai putut să-ţi iei Bacul şi să faci o facultate. Ai stat şi-ai pupat în fund pe cine a trebuit şi ţi-ai făcut rapoartele de turnător.
Gelu Vişan a depăşit demult recordul lui Igaş într-ale învăţământului. Acum el a promis solemn că-şi va da bacalaureatul în următorii zece ani împreună cu un alt mare expert al PDL, numit Canacheu, iar până atunci nu vor mai vorbi despre lucruri pe care nu le înţeleg!
Aşa e PDLul, fără carte dar bine militarizaţi!
Când v-am spus că din toată şleahta aflată la putere, singurul om care a absolvit pe bune o facultate e Berceanu, nu m-aţi crezut (Mai sunt unii rătăciţi dar fără să fii avutşi putere)!

2 comentarii:

  1. Visan pe care l-am urmarit in direct la citeva emisiuni este un tip plin de tupeu, smecher si cu gura mare...Se pare, calitati suficiente pentru cineva in pozitia sa....Cind nu ii convenea ce spunea interlocutorul sau incepea sa vorbeasca tare, cu tupeu si fara bun simt....La ce ii trebuie bun simt unuia ca el ? Nici macar 7 ani de acasa nu are.....ca de scoala....nici nu stie ce e aia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia

    RăspundețiȘtergere

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor