MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

sâmbătă, 7 mai 2011

Ce asteapta opozitia?

Opoziţia e revoltată şi pe putere şi pe FMI şi chiar pe indecizia populaţiei care nu se revoltă. Antonescu vorbeşte frumos, combate bine iar Ponta răspunde uneori la mişto cu mişto iar alteori în termeni fermi. Asta e tot ce face opoziţia.
Am scris în 26 octombrie 2010 în articolul “Dreptul la revoltă” că unul din drepturile fundamentale este dreptul la revoltă şi pentru drepturile fundamentale nu trebuie să ceri voie.
Dreptul la revoltă nu trebuie trecut în Constituţie! 
Dreptul la revoltă e ca dreptul la viaţă!
Ce aşteaptă opoziţia parlamentară?
Aşteaptă ca populaţia să se revolte iar pe revolta populară să acceadă la putere. A spus-o în emisiunea ”Vorbe grele” a lui Ciutacu, chiar secretarul PSD, Liviu Dragnea.
Ia auzi minune mare! De ce v-ar accepta populaţia pe voi?
Ce aţi făcut voi, din 2009 până azi, ca reprezentanţi în Parlament şi în puterea de stat teritorială, ca să împiedicaţi ciuma portocalie să distrugă întreaga naţiune?
Dacă aveţi două milioane de membri, aduceţi jumătate dintre ei în Bucureşti şi desfiinţaţi puterea existentă! În rest sunt gogoşi, gogoşi, gogoşi!

vezi si:
Un milion de manifestanti in Bucuresti salveaza Romania
Dreptul la revoltă

2 comentarii:

  1. U R A N U S

    Opoziţia e revoltată şi pe putere şi pe FMI şi chiar pe indecizia populaţiei care nu se revoltă...
    ...De ce v-ar accepta populaţia pe voi?..."
    _____________
    Asta e marea problema romaneasca, fiecare spera ca se vor revolta altii si pentru el... Cum am mai zis, prea multa speranta, si prea putina actiune.Iar daca schimbarea se va face cu "rotirea cadrelor" pot sa fac ca Mucius Scaevola, adica imi pun dreapta in foc ca nu se va rezolva nimic.Tara are nevoie de un sistem care este dovedit istoric ca functioneaza, si ca functioneaza de la A la Z si in toate directiile, pe verticala si orizontala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact asta declara acum! Ei asteapta ca populatia sa se revolte iar pe valul popular ei sa se instaleze la conducere! Faptul ca ma fura mafia PDL sau mafia USD, este pentru mine acelasi lucru, mai ales ca 50% dintre ei, cel putin, sunt aceiasi! Iar ca sa pornesc o actiune politica de anvergura, trebuie fonduri si mult-mult voluntariat!

    RăspundețiȘtergere

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor