MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

duminică, 26 iunie 2011

Culmea tupeului: Sa saruti drapelul pe care ai scuipat

Astăzi, 26 iunie, cu ocazia Zilei Drapelului Naţional am asistat la culmea tupeului, la un act care va rămâne ca picătura de “zoaie” scursă de la acest mizerabil care a pus mâna pe ţară.
Băsescu a îngenuncheat şi a sărutat drapelul de stat, apoi s-a şters cu el la nas şi la cur, folosindu-l ca hârtie igienică şi rupându-l după numărul regiunilor gândite de el.
Noi, românii prin naştere, educaţie şi credinţă, avem două simboluri ale naţiunii şi multe simboluri de stat. Simbolurile naţionale trebuie respectate pentru că reprezintă identitatea noastră. Simbolurile naţionale sunt numele ROMÂNIA şi drapelul TRICOLOR!
De ele, indiferent care ţi-e rostul în viaţă şi în istorie, nu ai voie să te atingi!
Toţi cei care au stagiul militar satisfăcut ştiu că jurământul depus cu arma în mână SUB TRICOLOR este pentru apărarea ROMÂNIEI.
Blestemat să fii ticălosule pentru întinarea simbolurilor naţionale, tu şi toată clica din jurul tău! Milioane de români şi-au dat viaţa ca să existe România, ca să ajungi tu, un borfaş ordinar să-ţi baţi joc de tot ceea ce s-a construit? Slugă odioasă trimisă să ne distrugă identitatea!

Notă: Nu pot posta imagini ale simbolurilor naţionale lângă cuvinte adresate acestui trădător de neam şi ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor