MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

marți, 20 decembrie 2011

De ce plâng coreenii, de ce râd românii

În Coreea de Nord, a murit preaalesul Kim Jon-Il şi coreenii s-au pus pe plâns. Aduşi în grupuri în faţa monumentului liderului lor, coreenii, de la elevi la pensionari, s-au pus pe plâns în hohote. Au creierele spălate. Când a murit Gheorghiu Dej în martie 1965, plângeau şi în România mii de oameni. Acum ne dăm mari deştepţi şi mari europeni în loc să-i plângem pe nord-coreeni. Dar gândiţi-vă cum ne-ar privi coreenii pe noi, românii, care dacă ne-am pierde conducătorul, marinarul multpreafericit, am ieşi pe străzi şi am dansa de bucurie! Cine mai e normal azi?

duminică, 30 octombrie 2011

Ce înseamnă înaltele feţe bisericeşti

O fotografie realizată de către Sebastian Marcovici de la Mediafaxface înconjurul ţării şi îl va face şi pe cel al lumii, spre ruşinea Bisericii Ortodoxe Române. Faptul că Băsescu râde şi plânge la propriul ordin şi în general invers faţă de situaţia la care participă, e de notorietate. Vreau însă să mă refer la un termen utilizat în relaţia cu BOR şi anume la "înaltele feţe bisericeşti". După cele desfăşurate în ultimele zile pe plan naţional, cred că am descoperit ce înseamnă "înaltele feţe bisericeşti".
Priviţi:
Observaţi? Feţe înalte, preafericit de înalte. Chiar şi cel mic din mijloc, cel ce râde de ei, are o faţă înaltă!
citiţi şi:


Vremuri grele pentru BOR – Multpreafericitul Basescu si sfintii

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Solutie romano-franceza in privinta tiganilor

Despre francromi
Iată că există o soluţie la diferendul româno-francez privind ţiganii din România care trăiesc prin Franţa. 
Da, această soluţie rezolvă şi problema ţiganilor din România. Astfel, calea corectă este ca ţiganii să nu-şi mai zică romi ci francromi! Atunci, nu se vor mai isca diverse confuzii cu România sau românii iar noi vom fi scoşi din cauză.
Mai mult decât atât, atunci când francezii vor expulza francromii din Franţa spre România, nu se va mai scandaliza nimeni pentru că orice avion cu francromi ar putea fi considerat că transportă turişti francezi atraşi de frunza Evei!
Aceasta e soluţia, lămuriţi-vă autorităţile!
Iar cine se va numi Regele sau Împăratul francromilor sună mult mai bine decât al romilor!
Veţi vedea cum Adi minune va cânta:
"Să moară duşmanii mei,
Că sunt francrom..."

joi, 6 octombrie 2011

De ce ne tot ataca francezii

Noi românii am ajuns bătaia de joc a Europei în emisiunile TV şi în luările de cuvânt pe teme de infracţionalitate. Nu iau apărarea ţiganilor iar dacă ţările occidentale vor să-şi facă ordine, pot s-o facă rapid şi fără mult efort.
claude gueant
ministrul de interne
M-am tot întrebat, cine anume a dat tonul acestui val de antiromânism? Nu este mână de ungur în spate. Valul vine din Franţa! Pentru că în prostul obicei românesc, ne-am dat oficial francofoni. Dar prostia românilor are rădăcini adânci. Românii îi primesc cu braţele deschise pe toţi cei ce vin şi pentru că nu e destul, le mai oferă şi câte-o limbă-n fund! Ce ne mai mirăm atunci?
Cineva din Franţa e deranjat rău de tot de români. Am bănuit că este ministrul francez de interne, după figura crispată prin care încearcă să fie inteligent. Sau unul din şefii televiziunii.
Dar motivul e acelaşi, soţia lui este într-un joc cu un român! (Pentru Gheorghe din Bărăgan, ca să fie clar, soţia acestui francez este futută de un român pentru că are şi ea dreptul să se simtă bine!). 
Românii nu învaţă franceza pentru a cerşi ci pentru a savura deliciile franţuzoaicelor!
Acesta e motivul! DIXIT!

luni, 26 septembrie 2011

DNA: DA pentru borfasii din fotbal si NU pentru borfasii din politica

DNA l-a umflat pe Vasile Avram, şeful arbitrilor din România şi pe Sorin Terbea de la Federaţia de Fotbal în Sală, amestecat în corupţia din arbitraj. Faptul că Mircea Sandu, ca preşedinte al Federaţiei Romane de Fotbal, încearcă să-l facă fată mare pe Vasile Avram, nu mă surprinde. Le tremură chiloţii şi lui Sandu şi lui Mitica de la Liga.
Ceea ce mă surprinde cu adevărat este suma corupţiei, 19000 euro. În fotbal se rulează însă la negru, zeci de milioane de euro anual.
DNA dansează cu arbitrii şi loveşte doi iepuri dintr-o lovitură. Primul, este un exemplu elocvent pentru Olanda şi Europa Schengenului, despre justiţia din România, care funcţionează din plin, iar secundo, banii din fotbal, negri în cea mai mare parte, vor lua drumul campaniei electorale a partidului de guvernământ!
DNA acţionează în fotbal şi bine face.
DNA nu acţionează în politică şi rău face!
Pentru 19000 euro, unul ca Videanu nici nu se dă jos din pat!
Pentru cei ca el, când va acţiona DNA?


duminică, 18 septembrie 2011

Paharul de cianura pentru Rosia Montana

symbol of death
In 1829 New York State required
 the labeling of all containers
of poisonous substances.
Intr-un asa zis interviu, destinat publicului, Traian Basescu a facut ceea ce face mereu de cand se stie, adica a mintit si a aruncat responsabilitatea pe altii. A adus vorba despre Rosia Montana dar cu referire stricta la puritatea apei si la continutul infim de cianura, mai mic decat cel dintr-o cafea! Nicio vorba insa despre transformarea unui munte intr-o halda de steril.
-Sta-ti-ar in gat Traiane! Romania nu trebuie sa se transforme intr-o halda de steril pentru ca tu si hoarda ce-o protejezi, sa va faceti plinul! Ati strans averi de miliarde de euro! Nu va mai ajunge?
El vine in fata tarii cu scenarii puerile in care ii va pune pe toti cei de la Gold Corp sa bea cate-un pahar de apa din iaz!
-Traiane! Bea tu si cu familia ta si cu toti cei ce sustin proiectul! Beti in fiecare zi apa dintr-un iaz cianurat si dupa doi ani, te poti pronunta! Toata sleahta asta infecta care nu va mai saturati de bani, locuiti departe de Rosia Montana! Romania nu trebuie sa devina o halda de steril pentru ca tu te vrei nabab iar hoarda corupta se vrea stapana pe tara!
vezi si:
Ce ticăloşie ascunde contractul de la Roşia Montană,
Aurul României si coruptia generalizată

marți, 13 septembrie 2011

Paradoxul scolii romanesti


Şcoala românească se dezvoltă, desfiinţându-se!
Este opera clasei politice româneşti care are pretenţia că a reformat şi dezvoltat învăţământul, desfiinţând şcolile normale şi punând în locul lor şcoli de vară. Tematica acestor şcoli este atât de vastă încât încape în nişte bikinei blonzi!
Nu înţeleg de ce se numesc şcoli de vară şi nu târg sau talcioc de vară!
Este mediul în care hodorogii partidelor îşi clătesc ochii şi glandele salivare, privind fustiţele. Apoi scot două-trei cuvinte  şi îşi aleg viitoarele „consiliere” (sic!).
Ele, fetiţele adânc marcate de doctrina partidului, îşi rotesc funduleţele voit nervoase şi aruncă priviri languroase spre posibilii şefi. Fetele îşi vor face stagiatura timp de câţiva ani, pe sub biroul vreunuia de la partid, apoi, cu fălcile obosite de atâta muncă, vor spera la un post în structurile de partid, prin parlament sau, de ce nu, chiar în guvern, poate chiar ministru!
Viitorul de aur al şcolii româneşti este asigurat iar bani pentru aceste mizerii se găsesc rapid.
(images by http://bikinimadstore.com/ - profesionism - bikini ) 

marți, 23 august 2011

Ce inseamna maturitate politica

Într-o emisiune improvizată a TVR, realizată în reşedinţa de vară a fostului dictator Ceauşescu, actualul autointitulat “şef de stat” ne-a explicat ce înseamnă maturitate politică şi de ce şefii opoziţiei parlamentare sunt imaturi. Astfel, dându-se drept exemplu, am înţeles că maturitatea politică nu înseamnă responsabilitatea faţă de ţară ci propria voinţă. Maturitatea politică înseamnă să patronezi corupţia, hoţia, traficul de droguri, delaţiunea şi trădarea. Iar peste toate astea, maturitate politică înseamnă să vezi ţara prin chiloţii blondei!
Revin astfel  la articolul din 21 iunie 2011:
Despre maturitatea politica si chilotii blondei
Asta înseamnă maturitate politică în mintea lui Băsescu:
putere+bani+chiloţii blondei!
În rest minciuni, minciuni, minciuni, fără nicio reţinere!

luni, 15 august 2011

Ce vina are vacuta Yvonne?


Credeaţi că toţi imbecilii lumii s-au ascuns în România?
Autorităţile din Mueldorf, Germania, au declanşat o vânătoare de proporţii pentru capturarea unei vaci, evadată dintr-o fermă şi ascunsă într-o pădure. Yvonne, este o vacuţă absolut normală. Ea nu a fost nici “Miss Muu” şi nici nu vrea funcţii în administraţia locală sau în guvernul Landului Bavaria. Yvonne are o singură vină în ochii imbecililor care o vor captivă. VREA SĂ FIE LIBERĂ. (Imagini din Bild)

Ce fac autorităţile locale? Ignorând cauţiunea depusă de organizaţiile pentru protecţia animalelor, ei au declanşat un război pentru prinderea şi eventual uciderea ei, cheltuind cu nemiluita din fondurile contribuabililor germani. NATO o caută cu sateliţii iar poliţia germană a blocat şoselele. Arme sofisticate, vizoare cu infraroşii, capcane radio, petarde şi mine contra balegilor. Strategii NATO şi autorităţile germane ar trebui să se-nfrupte serios din bălegarul Yvonnei şi nu al şefilor ierarhici, pentru a înţelege că şi animalele au dreptul lor!
Acum l-au adus ca momeală pe taurul Ernst. Dacă Dumnezeu ne aude rugăminţile, poate îi va inocula spiritul de libertate şi lui Ernst!
Indiferent de rezultate, cu siguranţă văcuţa Yvonne va avea o statuie!

joi, 4 august 2011

Cand bugetul se face la Cotroceni

Demisia ministrului Attila Cseke, de la Sănătate, are o cauză simplă. Rectificarea bugetară, la fel ca şi bugetul de stat şi tot ceea ce are legătură cu fonduri şi bani, se hotărăşte la Cotroceni. Acolo, preşedintele şi blonda stabilesc direcţia banilor şi cota parte ce le revine.
Traian Băsescu tocmai se pregăteşte de nişte tirade împotriva ungurilor trădători. Îl veţi vedea pe la posturile radio+TV obediente, punând faţă în faţă ungurii buni cu ungurii răi iar apoi veţi vedea mascaţii pe la Verestoy sau alţi udmrişti avuţi.
Revolta lui Attila Cseke vine la timp.
UDMR i-a plătit lui Băsescu mizeria în care i-a atras.
Poveste spusă de Atilla, că Ialomiţianu de la Finanţe nu a discutat cu el rectificarea, este praf în ochii electoratului. Păi Ialomiţianu abia a aflat ieri că în România au fost delegaţii ale FMI şi BM iar despre rectificarea bugetară va afla probabil mâine. Nu e o glumă, este trista realitate a popicelor pe post de miniştri, rezultatul jocului unui preşedinte jucător!

miercuri, 20 iulie 2011

Despre minciuni si Declaratia de presa de la Cotroceni

Astăzi, Traian Băsescu a făcut ceea ce ştie el mai bine printr-o Declaraţie de presă (vezi integral pe TVR), chipurile referitoare la Raportul Comisiei Europene privind România şi justiţia! Ceea ce ştie el mai bine se numeşte minciună iar pe baza minciunii promovează dezbinarea.
Presa, Consiliul Supremal Magistraturii şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt duşmanii poporului iar Guvernul, DNA, ANI, NUŢI şi PUŢI sunt prietenii.
bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Rolul Declaraţiei de presă de azi nu a fost commentul la Raportul Comisiei Europene ci acel eveniment anunţat de mine acum o lună, în 27 iunie, în articolul Devalorizarea Euro si suspendarea Fondurilor Europene
Pentru că nu putea anunţa că UE va suspenda Fondurile Europene alocate României şi cu siguranţă va ancheta miniştri din Guvernul Boc, a ales formula mincinoasă „să nu mai trimitem facturi la Bruxelles la decontare”.
Minte şi râde mereu, sfidând întreaga ţară, dar are pretenţia ca lumea să-l considere şi să-l respecte ca Şef al statului!

duminică, 10 iulie 2011

Renasterea nationala si Victoria lui Lucian Bute

Victoria lui Lucian Bute a readus în inimile românilor sămânţa lui “se poate”! Sămânţa aceasta rară mai poartă numele de “speranţă”. Îi vedeţi pe oameni, săraci şi disperaţi, împovăraţi de greutăţile de zi cu zi, regăsindu-se într-un moment de glorie naţională.
bute vs mendy ko
Lucian Bute - aceasta a fost tot! - img by PROTV

Victoria lui Bute este un moment de glorie naţională iar 2011 este un an al Galaţiului!
Se poate!
Aceşti săraci şi goi erau fericiţi pentru că unul pornit dintre ei a reuşit! Parcă-i vedeam răsărind din “Noi vrem pământ!” a lui George Coşbuc:
bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Flămând şi gol, făr-adăpost,
Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut,
Şi m-ai scuipat şi m-ai bătut
Şi câine eu ţi-am fost!
...................
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!
Aveam nevoie de victoria lui Bute, de victoriile Naţionalei de fotbal, de recunoaşterea internaţională a valorilor ştiinţifice, artistice şi sportive. Altfel rămâneam la imbecilităţile concursurilor de „cel mai mare ou sau cârnaţ sau alte prostii”!
Croşeul lui Bute a arătat că existăm, că avem vână şi că „se poate”!
Vezi:
Lucian Bute: L-am trimis pe Mendy sa viziteze pasajul Basarab
lucian bute champion
Lucian Bute - champion - img by PROTV

miercuri, 6 iulie 2011

Alt borfas, ajuns deputat, vorbeste despre educatie

Antena3- de la min30
Intr-o emisiune a Danei Grecu la Antena3, numitul Vişan, deputat al PDL, tocmai se pregătea să vorbească despre educaţie, când madame Grapini l-a atenţionat că el nu are nici şcoală şi nici experienţă! Vişan a început să se bâlbâie şi să-şi arate certificatele medicale spunându-ne că de fapt nu despre educaţie voia să vorbească ci despre securitate naţională pentru că acolo are o diplomă!
“Ptui drace dar sus s-a căţărat dobitocul!”
-Vişane, borfaşule, nu are nimeni nevoie de certificatele tale! Problema e, ce cauţi tu acolo? Cum să vorbeşti despre educaţie când tu nu ai putut să-ţi iei Bacul şi să faci o facultate. Ai stat şi-ai pupat în fund pe cine a trebuit şi ţi-ai făcut rapoartele de turnător.
Gelu Vişan a depăşit demult recordul lui Igaş într-ale învăţământului. Acum el a promis solemn că-şi va da bacalaureatul în următorii zece ani împreună cu un alt mare expert al PDL, numit Canacheu, iar până atunci nu vor mai vorbi despre lucruri pe care nu le înţeleg!
Aşa e PDLul, fără carte dar bine militarizaţi!
Când v-am spus că din toată şleahta aflată la putere, singurul om care a absolvit pe bune o facultate e Berceanu, nu m-aţi crezut (Mai sunt unii rătăciţi dar fără să fii avutşi putere)!

luni, 4 iulie 2011

Bacalaureat 2011 – de ce trebuie rezolvata situatia

Situaţia prin care jumătate din absolvenţii de liceu au rămas în aer după examenul de Bacalaureat, trebuie rezolvată cu rapiditate. Motivul principal este dat de responsabilitatea adulţilor asupra educaţiei copiilor. Dacă datorită prostiei şi ticăloşiei clasei politice,s-a ajuns aici, cu siguranţă trebuie găsită o soluţie. Eu am propus balotajul (care în învăţământ înseamnă reconsiderarea baremului şi punctajului) şi urcarea mediilor pentru a trece 60+80% dintre absolvenţi. N-am susţinut niciodată promovarea nonvalorii şi impostura dar aici este o situaţie foarte gravă. Dacă adulţii şi-au bătut joc de jumătate dintr-o promoţie, cel puţin să nu-i mai încurce acum!
Acestor absolvenţi nu le oferă nimeni niciun loc de muncă şi nicio speranţă pentru viitor.
În aceste vremuri cumplit de grele, exact asta le mai lipsea părinţilor. Absolvenţii trebuie ajutaţi. Ei nu se vor mai întoarce la şcoală pentru învăţătură iar responsabilitatea pentru situaţia lor este ÎN TOTALITATE RESPONSABILITATEA ADULTULUI.
Vă reamintesc că Bacalaureatul se mai numeşte şi Examenul de Maturitate pentru că se consideră că adolescentul trece în rândul tinerilor, el primeşte dreptul de vot, de responsabilitate în faţa legii, de a-şi întemeia o familie.
Până la acest examen, responsabilitatea aparţine adultului!
vezi si:

vineri, 1 iulie 2011

Ce a uitat sa spuna Basescu


S-a dat rotund si a murdarit tot ceea ce se poate, arătându-şi nivelul cultural,  politic, educaţional. Ca de obicei a minţit, adică n-a spus continuarea.
Mareşalul Antonescu a ordonat:
 „Ostaşi români, vă ordon treceţi Prutul!”
După şaptezeci de ani, Băsescu se transpune în rolul mareşalului şi spune:
 „Ostaşi români vă ordon măi să treceţi Prutul, că după aia am eu grijă să vă tai pensiile, pensiile de urmaş, drepturile hadicapaţilor şi să vă iau gradele!”
Asta e diferenţa!

joi, 30 iunie 2011

Sa vezi minune ca si telectualii s-au suparat

Parcă asistăm la un nesfârşit carnaval al prostiei româneşti. Mai nou o serie de telectuali s-au supărat pe declaraţiile lui Traian Băsescu. Nu ştiţi ce sunt telectualii?
Sunt intelectuali cărora le lipseşte o parte din înfăţişare, în general obrazul.
Îi vedeţi cât sunt de revoltaţi pe la posturile TV şi cum trimit scrisori de protex (un fel de protest). L-au pupat în cur pe marinar, ani de zile, profitând de fondurile revărsate către ei iar acum, vezi Doamne, sunt revoltaţi.
Dacă însă le-ar mai pasa nişte fonduri, ar trece la pupatus currus imediat şi ar uita de imbecilităţile lui Băsescu.
Aceşti telectuali de carton nu au luat nicio atitudine împotriva lui Băsescu, atunci când a umilit toate categoriile populaţiei, atunci când a călcat în picioare demnitatea şi drepturile pensionarilor, militarilor, profesorilor, medicilor, poliţiştilor, funcţionarilor, copiilor şi handicapaţilor. Atunci, ei, telectualii,erau cu nasul bine înfipt în fundul marinarului.
Acum însă, din oportunism, se pregătesc de schimbare!

duminică, 26 iunie 2011

Culmea tupeului: Sa saruti drapelul pe care ai scuipat

Astăzi, 26 iunie, cu ocazia Zilei Drapelului Naţional am asistat la culmea tupeului, la un act care va rămâne ca picătura de “zoaie” scursă de la acest mizerabil care a pus mâna pe ţară.
Băsescu a îngenuncheat şi a sărutat drapelul de stat, apoi s-a şters cu el la nas şi la cur, folosindu-l ca hârtie igienică şi rupându-l după numărul regiunilor gândite de el.
Noi, românii prin naştere, educaţie şi credinţă, avem două simboluri ale naţiunii şi multe simboluri de stat. Simbolurile naţionale trebuie respectate pentru că reprezintă identitatea noastră. Simbolurile naţionale sunt numele ROMÂNIA şi drapelul TRICOLOR!
De ele, indiferent care ţi-e rostul în viaţă şi în istorie, nu ai voie să te atingi!
Toţi cei care au stagiul militar satisfăcut ştiu că jurământul depus cu arma în mână SUB TRICOLOR este pentru apărarea ROMÂNIEI.
Blestemat să fii ticălosule pentru întinarea simbolurilor naţionale, tu şi toată clica din jurul tău! Milioane de români şi-au dat viaţa ca să existe România, ca să ajungi tu, un borfaş ordinar să-ţi baţi joc de tot ceea ce s-a construit? Slugă odioasă trimisă să ne distrugă identitatea!

Notă: Nu pot posta imagini ale simbolurilor naţionale lângă cuvinte adresate acestui trădător de neam şi ţară.

joi, 23 iunie 2011

Un derbedeu ajuns presedinte


Derbedeul ajuns preşedinte al României, numit preşedinte jucător şi fiind de fapt preşedinte trădător, scuipă în stânga şi dreapta pe tot ce există şi e legat de numele ţării. Scuipă pe Constituţie, pe harta ţării şi pe istorie. Regele e trădător, mâine îl va face pe marele Ştefan curvar şi trădător pentru că a acceptat să plătească bir turcilor iar poimâine îl va înjura pe Mihai Viteazu pentru că şi-a căutat pacea cu Viena şi cu Marea Poartă.
Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazu nu şi-au vândut neamul şi nu şi-au risipit ţara. Traian Băsescu însă, derbedeul ajuns preşedinte, a făcut-o!
Va veni în curând o vreme în care salvarea şi stabilitatea României va avea ca unică soluţie transformarea statului în Regatul României iar derbedeul trebuie să ajungă acolo unde-i e locul.
Reciteste:

marți, 21 iunie 2011

Despre maturitatea politica si chilotii blondei

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Astăzi, când pe agenda publică primul subiect este aşa numita reorganizare teritorială a României, Traian Băsescu şi-a făcut obişnuitul joc minţind pe toată lumea.
I-a acuzat pe liderii opoziţiei parlamentare de imaturitate politică. Nu sunt un susţinător al opoziţiei parlamentare dar trebuie să spunem lucrurilor pe nume şi să rămână scrise!
Dacă Traian Băsescu vorbeşte de imaturitate politică, ar trebui să se privească în oglindă.
Ce maturitate politică are el care a dat harta României pe chiloţii blondei? Despre ce maturitate politică vorbeşte dacă toţi miniştri numiţi de el sunt fără carte, fără şcoală, fără experienţă, fără expertiză?
Ce maturitate are el dacă minte permanent, dacă patronează furtul bugetului de stat, dacă a aruncat ţara într-un conflict permanent, dacă execută orbeşte ordine străine.
-Traiane, ţi-am mai spus, când ţara va scăpa de tine, va fi sărbătoare naţională! Unde e maturitatea ta?

luni, 20 iunie 2011

Daca ungurii ies in strada, mutati strada!

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Acest mesaj nu este o gratuitate sau o ironie. Este o tabletă despre atitudinea politică şi înseamnă:
-nu escaladaţi conflictul creat
-nu-i împiedicaţi să iasă în stradă
-schimbaţi tema
Un nebun mânat strict de interese personale, a aruncat o piatră în apă. De fapt a aruncat un mare bolovan! Toată lumea încearcă să-l scoată, unii aruncând alte pietre în el iar alţii secând balta. Eu încerc să strig “uitaţi-vă la balta de langă, e plină de peşte, luaţi exemplu”.
Sau altfel spus “se poate construi ceva împreună”, altfel ajungem să dăm unul în altul cu pietre!
Trebuie să se renunţe definitiv la minciuna din politică, să se renunţe la ipocrizie şi duplicitarism.
Nu rezolvi problemele prin minciună ci le amâni iar amânarea înseamnă acumularea tensiunilor.
Da, avem o problemă cu ungurii, avem o problemă cu ţiganii dar statul are o problemă în primul rând cu proprii cetăţeni pe care-i fură şi minte.
Scăpând de acest stat, cresc şansele de a ne rezolva problemele!
despre regionalizare:
Globalizarea, mondializarea si regionalizarea
Raptul de identitate si dezmembrarea Romaniei
Despre Europa regiunilor si faramitarea Romaniei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei
despre aruncatul pietrei in baltă:
Dovada ca Basescu serveste un interes strain
Daca Basescu declara razboi Rusiei

joi, 16 iunie 2011

De ce lui Ceausescu i-au trebuit trei ani pentru reorganizarea teritoriala

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Ceauşescu avea la dispoziţie şi partidul şi securitatea şi totuşi i-au trebuit trei ani (1965-1968) ca să pună în practică reorganizarea şi trecerea de la regiuni cu raioane la judeţe.
Din ce cauză?
  1. Avea nevoie de o propunere a istoricilor pentru a pune în acord judeţele cu tradiţia!
  2. Exista un plan naţional de dezvoltare în care se urmărea dezvoltarea echilibrată a teritoriului (adică să fie idustrie şi în Botoşani, Vaslui, Călăraşi, Târgovişte, Turnu Severin, Zalău, Bistriţa, Sfâtu Gheorghe, etc, etc.)
  3. Avea nevoie de planurile MSM şi ale MI
Acum Băsescu nu are nevoie de propunerea şi acordul Academiei pentru că nu-l interesează identitatea noastră de neam, nu există un plan naţional de dezvoltare iar armata şi internele sunt desfiinţate! Şi totuşi, alte două situaţii ies la iveală!
  1. E interesant să remarcăm că şi atunci Securitatea racola curviştine din facultate sau de pe trotuare dar, atenţie, ele rămâneau în umbră, nu erau expuse şi nu erau promovate în funcţii de stat. Acum ele sunt în frunte.
  2. Ceauşescu voia independenţa faţă de Moscova şi o politică proprie. Băsescu în schimb execută orbeşte ceea ce i se cere!
Elementul esenţial însă este dat de faptul că Securitatea susţinea statul comunist împotriva noastră dar pentru independenţă, iar acum serviciile secrete susţin dictatura tot împotriva noastră dar vânzând ţara!
vezi si:
Globalizarea, mondializarea si regionalizarea
Raptul de identitate si dezmembrarea Romaniei
Despre Europa regiunilor si faramitarea Romaniei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei

sâmbătă, 11 iunie 2011

Romania si paradoxul americano-rus

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Din timpul celui de-al doilea război mondial, toate speranţele noastre de libertate au fost legate de Statele Unite. Să vină americanii! Vin americanii şi ne salvează. Vor debarca în Grecia şi vor salva România. Dar au debarcat în Normandia în iunie 1944. Grecia a fost salvată mai mult prin Tratatul de Pace de la Paris din 1946 iar noi am intrat sub cizma lui Stalin care a instaurat dictatura comunistă. Patruzeci şi cinci de ani am sperat să vină americanii să ne scape de dictatura comunistă şi de Ceauşescu.
În decembrie 1989, mii de agenţi ruşi, mână în mână cu americanii, au provocat revolta populaţiei şi căderea dictaturii comuniste. Au venit americanii. Uraa! Uraa!
Paradoxul sau ironia sorţii (sau blestemul lui Ceauşescu) este că după douăzeci de ani, ne dorim o cădere a regimului, o prăbuşire şi ieşire din joc definitive, ale grupului Băsescu. Băsescu trebuie scos din luptă pentru că a distrus România şi a adus ipocrizia la rang de politică oficială.
Paradoxul României este că deşi americanii sunt aici, e nevoie să vină iar ruşii, să provoace căderea regimului şi regăsirea demnităţii!

miercuri, 8 iunie 2011

Despre sondaje de opinie idioate

Vă bombardează unii şi alţii cu sondaje de opinie făcute pe eşantioane reprezentative ale populaţiei. Practic iau bani de la unii şi de la alţii şi publică nişte imbecilităţi fără seamăn. Iată bunăoară unde duc aceste prostii:
+prima instituţie privind încrederea  populaţiei este biserica şi ea are peste 85%
+a doua instituţie privind încrederea populaţiei este armata cu peste 80%
Etc...
Vine preşedintele şi răstoarnă lumea pentru o nouă împărţire administrativă iar marile instituţii în care lumea ar avea încredere, tac. Biserica şi Armata tac.
Şi Gina de la salonul de masaj tace dar în sondaje ea nici nu e luată în calcul!
De ce aveţi încredere în biserică?
De ce aveţi încredere în armată?
Cu ce vă ajută?

marți, 7 iunie 2011

Politistii au ministrul pe care il merita

Trebuie să recunosc, Traian Băsescu s-a răzbunat de nota zece pe poliţiştii care i-au strigat “ieşi afară javră ordinară!”. Nu prin scoaterea din sistem a zece mii de poliţişti e răzbunarea ci prin acest sărman şi rătăcit idiot, pe nume Traian Igaş, ajuns în funcţia de ministru de interne.
Dragii mei poliţişti! Dacă voi aţi ajuns să declaraţi pe posturile TV că “îl rugaţi pe domnul ministru să se aplece asupra problemelor voastre”, înseamnă că vă meritaţi soarta!
Dacă nu mai există onoare şi demnitate în întregul vostru sistem, înseamnă că vă meritaţi ministrul. În loc să-i daţi una peste bot şi să-l trimiteţi la şcoală, voi vă milogiţi. Parcă l-am văzut pe Romulus Zăroni din guvernul Petru Groza! Noroc totuşi că astăzi nu mai sunt bazine de Wc cu lanţ!
Nu mai înţeleg de ce niciunul din liderii voştri nu întreabă simplu "De ce dacă e criză şi situaţia ţării e gravă, pentru voi la PDL sunt bani iar pentru noi nu?"
De fapt, voi poliţiştii, aşteptaţi ca pensionarii să vă rezolve problemele, aşa-i?
Pe aceeaşi temă
Ce pot face politistii
De ce politistul a ajuns prostul satului?

sâmbătă, 4 iunie 2011

Doua pastile cu Florin Piersic

Pastile de sâmbătă - citeşte şi dă mai departe!

Prima
Se zice că măritul Ştefan a revenit pentru scurt timp să vadă ce-i mai fac răzeşii. Şi colindând el prin ţară, numai ce vede nişte nişte muncitori bând bere pe marginea unui şanţ:
- Noroc feciorii mei!
- Să trăieşti Măria Ta. De cine vrei să ştii azi?
- Măi răzeşii mei, aveam un logofăt, unul Apiersicoaie, tare iubitor de femei. Mai ştiţi de el ceva?
- Măria Ta, e Florin Piersic, dar e fără „~oaie” ca să zicem aşa.
- Da, da, când era logofătul meu îl chema Apiersicoaie, deci cu ~oaie. Dar tot aşa umblă după femei şi acum? Mare logofăt, mare caracter!
- Măria Ta, acum mai umblă şi el dar numai prin reclame!
*
Secundo
Vrând s-o impresioneze pe blonda purtătoare de genţi şi fonduri din buget, Traian Băsescu l-a invitat pe Florin Piersic la Cotroceni. După ce l-a primit cu tradiţionalul „Măi Florine!” şi a râs singur de cele spuse, Băsescu a turnat-o pe cea directă:
- Măi Florine, măi Margelatule, ha-ha-ha, să mă înveţi mă să mănânc şi eu seminţe ca tine şi să scuip cojile, ha-ha-ha. Că mi-a zis ăsta de la noi, de făcea pe cascadoru cu tine, cum îi zice, Zombi? Ha-ha-ha
- Szobi nu Zombi, Szobi Cseh!
- Aha, da, ha-ha-ha, tot aia, doar e de-al nostru (probabil se referea la structuri). Deci, să mă-nveţi să scuip cojile, poate ies odată în vreun balcon şi mă huiduie ăştia.
- Dar nu se poate domnule, cum să vă zic eu, preşedinte, eu nu scuip iar Margelatu n-a scuipat vreodată în capul oamenilor. S-avem rezon!

vineri, 3 iunie 2011

Ce pot face politistii

bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Situaţia umilitoare în care au ajuns poliţiştii, prin tăierea salariilor şi a drepturilor şi prin concedierile masive, face parte dintr-o strategie de dezarmare a statului român. Pas cu pas statul român a rămas fără armată, fără poliţie şi cu o justiţie pe zi ce trece mai strangulată pentru a fi aservită. Interesul care a determinat acest traseu dezastruos al României, este determinat de grupul al cărui exponent este Traian Băsescu.
Poliţiştii îşi caută dreptatea pe scară ierarhică. Şi Horia a mers la împărat iar pe vremea lui Ceauşescu foarte mulţi trăiau cu impresia că el nu ştie disperara oamenilor.
Nu vă irosiţi timpul cu jalbe la împărăţie!
Aveţi o soluţie la îndemână, ea trebuie să vă călăuzească permanent, se numeşte DEMNITATE.
Stabiliţi o zi apropiată şi daţi-vă toţi demisia în aceeaşi zi! 
Nu veţi păţi nimic nici din partea statului, care nu şi-a respectat obligaţiile faţă de voi şi nici din partea altor instituţii. Vă garantez că directorii de bănci vor deveni foarte serviabili cu voi!
Plecaţi cu toţii într-o singură zi!
Statul va scoate atunci pe străzi jandarmeria şi ceea ce a mai rămas din armată iar acesta a fost ultimul pas şi al lui Ceauşeşscu. Nu uitaţi asta!
Şi nu uitaţi de asemenea că Dreptul la revoltă este un drept fundamental, nu ai nevoie de aprobări!
vezi si
De ce politistul a ajuns prostul satului?
Dreptul la revoltă
Militarizarea poliţiei. Ce trebuie să facă poliţiştii?
Si nu uitati că dreptul la revoltă este un drept fundamental!

miercuri, 1 iunie 2011

Ragazza paffuto la Antena3

Silvio Berlusconi a caracterizat-o simplu, "paffuto ragazza" iar la reacţia auditoriului român de neînţelegere a expresiei, a completat cu "dolofana, dolofana ragazza".
A ajuns pe schela statului român într-o poziţie de vârf, singura calitate evidentă fiind tupeul cu care îi tratează pe toţi ceilalţi.
Dolofana ragazza este Roberta Anastase, iar paffuto sau dolofana nu se referă la volumul de aer dislocat de trupul ei ci la celulita masivă prezentă pe neuronii ei.
Aseară a fost prezentă în emisiunea Ştirea zilei, la Antena3, a Gabrielei Vranceanu Firea. Acolo a făcut dovada nesimţirii şi a lipsei celor şapte ani de-acasă. Tupeul ei îl depăşeşte pe a multor altora.
Regula în PDL era ca înaintea ei să vorbească Ioan Olteanu şi astfel ea să pară chiar inteligentă. Acum însă, bine îmbrăcată în mov, şi-a rezolvat singură imaginea făcând ceea ce a învăţat cel mai bine, adică minţind!
Întrebată fiind, de către Adrian Ursu, dacă nu s-a gândit vreodată să-şi ceară scuze pentru mizeria făcută unei ţări întregi, ea i-a făcut pe alţii răspunzători, evitând permanent răspunsul! Acesta este rodul politicii oficiale de stat promovate de Traian Băsescu, politică bazată pe minciună. Ea nu poate să-şi ceară scuze pentru că îi lipsesc unele calităţi esenţiale în viaţă, adică bunul simţ şi demnitatea.
De fapt îi lipsesc cei şapte ani de-acasă!
De unde nu e, nici DUmnezeu nu cere, dar întrebarea rămâne:
Ce caută în fruntea Camerei Deputaţilor?
Berlusconi a caracterizat-o bine "una ragazza dolofana"! O fată urcată mult prea sus!

sâmbătă, 28 mai 2011

Raspunsuri de presedinte


opinci
Il priviţi zi de zi în diverse ipostaze, ba victimizând, ba făcând pe părintele naţiunii. El nu are nicio responsabilitate pentru dezastrul provocat în ţară. Stilul îi este cunoscut de toată lumea şi se bazează pe minciună şi prefăcătorie, inclusiv lacrimi. Iată câteva din răspunsurile lui:
-De ce ne-ai tăiat salariile şi ne-ai lăsat pe drumuri când noi avem rate la bancă? Cum să le mai plătim?
R: Dar ce, v-am pus eu să faceţi împrumuturi?
-Ce să le dăm de mâncare copiilor dacă ne-ai tăiat veniturile?
R: Dar ce, v-am pus eu să faceţi copii?
-De ce ne-ai desfiinţat spitalele, noi unde să ne mai tratăm?
R: Dar ce, v-am pus eu să vă îmbolnăviţi?
-De ce ne scumpeşti gazele şi întreţinerea la bloc?
R: Dar ce, v-am mutat eu la bloc?
-Nu se mai poate trăi în România, tu pe cine serveşti?
R: Dar ce, vă oblig eu să trăiţi aici? Plecaţi, şi aşa suntem prea mulţi, e plină ţara de asistaţi. Voi nu vedeţi că aveţi ochii bulbucaţi şi plini de spume?
bilete ieftine de avion
From Magazin online |
 Turism | Business Romania
Pentru toate mizeriile astea, Traian Băsescu încă n-a luat un pantof în freză. Eu sper să ia o opincă! Tupeul de borfaş trebuie taxat!
vezi si:
Intre ochii bulbucati si chilotii blondei
Pregatirile Elenei pentru intalnirea cu printul Charles
Basescu râde ca un nesimtit

luni, 23 mai 2011

Pisica e doctrina PDL

Simţind că se scufundă barca pdlistă iar scufundarea poate însemna puşcărie, o parte dntre pdliştii din Parlament, încearcă să se salveze. Unii tatonează opoziţia, alţii îşi fac planuri de fugă pe meleaguri sud-americane sau sud-africane iar cei cu sute de milioane de euro furaţi, fac depozite prin bănci străine sperând să-şi cumpere libertatea.
Au uitat de marea doctrină popular-democrat-liberal-băşianistă.
Astăzi de dimineaţă, Banias de la ghişeul PDL din Senat şi Constanţa împreună cu Mironescu, secretarul Ministerului de Interne, au fost puşi faţă-n faţă cu PISICA lui Traian Băsescu. Doctrina PDL este dosarul DNA iar politica promovată de Băsescu este “omul şi dosarul”.
bilete ieftine de avion
From Magazin online |
 Turism | Business Romania
Când se va rupe sfoara asta, va trebui ca toţi membri acestei structuri să fie aruncaţi în cala unui vapor iar Procuratura să dea pe piaţă dosarele lor, deschizând vanele. S-au sesizat la Bruxelles despre fraudele vamale sau unii s-au opus importului, fără taxe, de biciclete din China? Oricum este numai partea de circ oferită periodic.

duminică, 15 mai 2011

PDL este un partid arestat

Am asistat la o măgărie de nedescris. În condiţiile sărăcirii continue a populaţiei şi a creşterii disperării, clica de la conducere a pus de-un congres. Sfidând populaţia, PDLiştii au cântat, au aplaudat şi au bătut câmpii cu neruşinare.
Lumea se zbate să supravieţuiască şi ei vorbesc despre “succesuri”. Faptul grav însă este dat de “recunoaşterea oficială” a arestării partidului de către structura Băsescu. Secretarul lor general, Vasile Blaga, a declarat că toate numirile pe funcţii, de la ministru la femeie de servici, se fac în altă parte şi nu la partid.
bilete ieftine de avion
From Magazin online |
 Turism | Business Romania
Această altă parte este Cotroceniul sau iatacul Elenei. Partidul este arestat! Acum se va face curăţenie şi toţi cei ce au ridicat glasul, vor fi lucraţi cu dosare, DNA şi alte mizerii. Parcă-l văd plângând şi spunând “Să-ţi fie ruşine Emil Blaga”.

miercuri, 11 mai 2011

Unde este de fapt iazul otravit din Turcia?

Agentiile de presă au anunţat un iminent pericol de dezastru, în Turcia, la iazurile de steril ale unei exploatări de argint. S-au rupt două diguri şi e posibil să cedeze şi ultimul. Nu ştiu cum au preluat unii şi alţii ştirea şi au dat-o mai departe dar puteau să caute locaţia pe GoogleMaps. Unii au postat chiar titluri de genul “Milioane de tone de cianuri ameninţă Marea Neagră, după un accident la o mină de argint din Turcia”.
iaz steril turcia
Imaginea complexurilor de iazuri o vedeţi aici iar poziţia este în VESTUL TURCIEI şi nu la ţărmul Mării Negre. Locaţia este dată de Gümüşgölcük, Kütahya, Türkiye! Pentru alte detalii accesati harta de mai jos!




Vizualizare hartă mărită


Zona este slab locuită dar se poate produce un dezastru comparativ cu cel de la Kolontar,Ungaria, din octombrie 2010.
bilete ieftine de avion
From Magazin online | Turism |
 Business Romania
Toate acestea se întâmplă pentru că fuga după bani a determinat apariţia unui club select numit “imbecili fără limite” iar unii dintre ei au planuri mari pentru Munţii Apuseni, Roşia Montană şi Brad!
Vezi si:
Viktor Orban, de la victoria cu FMI la înfrângerea de la Kolontar!
Catastrofa ecologica din Ungaria si Rosia Montana! Ce ascund vinovaţii?
Despre prostie si prosteala
Prostia la români, azi Bogdan Baltazar

marți, 10 mai 2011

Gaura din pantof si cacareaza de aur

blog Sutu
Jeffrey Franks, şeful delegaţiei FMI, şi-a prezentat la Cotroceni, în cadrul întâlnirii cu marele strateg, semnul apartenenţei sale. Da, gaura din pantof este un semn al apartenenţei într-un anumit grup (club) din mediul finanţei mondiale. Unele voci susţin că şi David Rockefeller e membru al frăţiei iar deviza conţine expresia “să avem grijă de bani!”. Sărăcia o găseşti la cei ce umblă desculţi, poartă tenişi sau pantofi chinezeşti şi nu pantofi de piele cu talpa-talpă! Dar semnul împlineşte ipocrizia.
bilete ieftine de avion
 Turism | Business Romania
Într-o anumită frăţie, semnul este căcăreaza de oaie sau capră iar ei poartă în buzunar o căcărează simbolică din aur. Dar, pentru că au puterea, oamenii ăştia ne hotărăsc soarta! Gaura din pantofi şi căcăreaza de aur!

sâmbătă, 7 mai 2011

Ce asteapta opozitia?

Opoziţia e revoltată şi pe putere şi pe FMI şi chiar pe indecizia populaţiei care nu se revoltă. Antonescu vorbeşte frumos, combate bine iar Ponta răspunde uneori la mişto cu mişto iar alteori în termeni fermi. Asta e tot ce face opoziţia.
Am scris în 26 octombrie 2010 în articolul “Dreptul la revoltă” că unul din drepturile fundamentale este dreptul la revoltă şi pentru drepturile fundamentale nu trebuie să ceri voie.
Dreptul la revoltă nu trebuie trecut în Constituţie! 
Dreptul la revoltă e ca dreptul la viaţă!
Ce aşteaptă opoziţia parlamentară?
Aşteaptă ca populaţia să se revolte iar pe revolta populară să acceadă la putere. A spus-o în emisiunea ”Vorbe grele” a lui Ciutacu, chiar secretarul PSD, Liviu Dragnea.
Ia auzi minune mare! De ce v-ar accepta populaţia pe voi?
Ce aţi făcut voi, din 2009 până azi, ca reprezentanţi în Parlament şi în puterea de stat teritorială, ca să împiedicaţi ciuma portocalie să distrugă întreaga naţiune?
Dacă aveţi două milioane de membri, aduceţi jumătate dintre ei în Bucureşti şi desfiinţaţi puterea existentă! În rest sunt gogoşi, gogoşi, gogoşi!

vezi si:
Un milion de manifestanti in Bucuresti salveaza Romania
Dreptul la revoltă

vineri, 6 mai 2011

Despre minciunile austeritatii

Ieri, 5 iunie 2011, am reamintit în articolul Un an de recesiune, un an de praduiala că s-au împlinit 365 de zile de când Traian Băsescu a anunţat măsurile de austeritate iar rezultatele sunt pe măsură: sărăcie, ratarea ţintelor de integrare, pierderea independenţei.
Anul trecut, în 12 iulie 2010 am scris articolul Minciuna austerităţii până la 31 decembrie 2010, unde arătam că nu vom ieşi din situaţia mizerabilă în care ne aflăm atăta timp cât politica oficială a statului este minciuna! Când au lansat legile austerităţii, grupările politice participante la guvernare au devenit şi ele adepte ale “minciunii oficiale” anunţând că vor sprijini guvernul numai dacă legile acţionează până la 31 decembrie 2010. Ei şi? UDMR, aşa numiţii independenţi şi reprezentanţii minorităţilor sunt în continuare la putere. Nu le crapă obrazul de ruşine niciunuia.
Iar BNR duce în continuare o politică de sluj a finanţei mondiale, considerând cetăţenii României ca fiind statistici şi atât.
Vedeţi acest dezastru în articolul:
Cum se fura bugetul prin politica BNR

miercuri, 4 mai 2011

Boc a aflat ieri despre Scutul antiracheta de la Deveselu

În timp ce îşi continua campania de bătut câmpii prin ţară, pentru a fi reales sluga oficială a marinarului, Emil Boc a aflat şi despre acordul româno-american privind Baza militară de la Deveselu şi Scutul Antirachetă.
Din guvern nu ştia nimeni, nici chiar ministrul de la Apărare care era ocupat să-şi recupereze nişte bani.
Operaţiunile au fost discutate într-un mediu strict, pe linie de informaţii iar decizional la nivelul Statului Major General de la cotroceni.
Boc a râs şi le-a transmis tuturor că pentru el nu contează dacă baza e la Deveselu în judeţul Arad sau la Detristu în judeţul Brăila pentru că „noi am ieşit din criză”. 
Sursele transmit că el, biet imbecil al vremurilor, râde şi acum!
Pentru detalii vezi si:
Pentru cine e scutul antiracheta de la Deveselu?

luni, 2 mai 2011

Incotro se indreapta acum revolutiile arabe?

Odată cu scoaterea oficială din luptă a lui Osama din Laden, dispare direcţia cea mai periculoasă a revoluţiilor din ţările arabe, islamismul. Pentru o perioadă de timp lumea arabă va fi derutată de situaţia nou apărută şi de reducerea influenţei Al Qaeda în mişcările revoluţionare. Direcţia va fi spre o societate democratică de un tip nou, adaptată lumii arabe?
Se va deschide lumea arabă spre consumul occidental şi va amâna căderea capitalismului?

Revolutiile arabe
vezi si:
Ce urmeaza dupa Bin Laden?
Suntem noi mai buni ca ei?

duminică, 1 mai 2011

Cutremur de dimineata in Vrancea

Azi dimineaţă la ora 5:24, din Vrancea ne-a lovit o undă seismică bine simţită în Bucureşti la nivelul superior al clădirilor. Pe Earthquake a fost raportat ca avand o magnitudine de 4,7 R la o adancime de 141km iar pe site-ul Institutului de Fizica Pământului la 4,9 Richter.
După cum l-am simţit şi din experienţă, vă spun că a fost peste 5. Mi-am amintit că după cutremurul din 4 martie 1977, pe care l-am prins în Măgurele Bucureşti, ne-am făcut avertizoare seismice din acele sticle groase de lapte, pe care le aşezam pe masă sau podea cu fundu-n sus! Simplu!
Vrancea a ajuns un focar clasic al cutremurelor “clasice”. Pericolul tectonic în Româna este dat de un alt tip de tectonică şi voi reveni la acest subiect.

vineri, 29 aprilie 2011

Despre planul monarhic al lui Basescu

Una dintre variantele menţinerii la putere a lui Traian Băsescu este monarhia, sau planul codificat LB2014. Planul prevede reinstaurarea monarhiei în România, cu bunul lui prieten Paul, pe tronul regal (cel ce-şi spune “de România”). Am scris anul trecut în articolul Prinţul Traian şi preşedintele Paul despre legăturile strânse dintre cei doi. Iată că planul LB2014 prevede întronarea lui Paul ca rege al României şi desemnarea lui Traian Băsescu pentru formarea unui guvern de criză. Întâlnirea de la Cotroceni dintre cei doi a decurs prieteneşte, Traian Băsescu spunându-i bunului său amic „Bă Paule, ia zi-mi şi tu odată Sire, să vedem cum sună! Hă-hă-hă!”

joi, 28 aprilie 2011

FMI cere vanzarea CFR


A venit Jeffrey Franks de la FMI, s-a scărpinat în fund şi a spus “Guvernul trebuie să continue reformele în aşa fel încât să menţină limita de deficit bugetar şi să reducă din cheltuieli”. Aseară s-a scărpinat în fund şi marele strateg Traian Băsescu şi-a spus acelaşi lucru “trebuie să continuăm reformele şi să scăpăm de cheltuielile cu activităţile nerentabile”.
Ieri am publicat “Eurostat e masca pentru vanzarea CFR”.
Scopul este vânzarea CFR şi a Termoelectrica dar procedeul este o borfăşie bine garnisită cu minciuni.
Reforma pentru FMI, BNR şi statul Băsescu înseamnă numai risipire, vănzare, ciubuc, distrugere.
N-au construit absolut nimic dar au spulberat tot ceea ce au putut.
Urmeaza pe lista lor Casa Poporului sau Palatul Parlamentului şi Canalul Dunăre - Marea Neagră!
vezi si:
Polonicul lui Mihai Tanasescu
Ce inseamna Interes national?
Intrebare pentru Mugur Isarescu: cele 35 miliarde de euro există?
Fax România: Miting de proportii la sediul FMI
Dreptul la revoltă
Fax România: Guvernul FMI cere motive bine întemeiate

miercuri, 27 aprilie 2011

Eurostat e masca pentru vanzarea CFR


Aţi auzit până acum ca  în topul ştirilor să se situeze Eurostat?
Mai credeţi în coincidenţe? Eurostat ne atrage atenţia că raportarea guvernului României privind deficitul bugetar este falsă iar apoi arată cu degetul spre Termoelectrica şi CFR!
FMI vine în România şi arată cu degetul spre Termoelectrica şi CFR.
Guvernul României minte pentru că Traian Băsescu a făcut ca minciuna să fie politica generală a statului român! Dar şi el arată tot spre Termoelectrica şi CFR.
Astăzi, prin Eurostat, România este asociată cu minciuna.
Sub ploaia aceasta menită a ascunde adevărata ţintă, scopul este înstrăinarea CFR şi a Termoelectrica! 
Vorba lui Nea Vasile "Futu-le muma-n cur de ticăloşi, şi-au dat mâna!"
Vindeţi tot, nenorociţilor! N-aţi construit nimic dar aţi vândut tot!

marți, 26 aprilie 2011

Despre arestarea lui Blaga

Caut un hotel ieftin
Firul ştiut al şpăgii din vămi merge la PDL şi trece pe la Vasile Blaga. Doi vameşi depun declaraţii iar pe baza lor, lui Blaga i se întocmeşte un dosar penal şi este tras într-o anchetă penală tocmai înainte de alegerile din PDL. Şi uite-aşa este scos din jocul pentru şefia PDL!
Dar nu numai şpaga merge la PDL. E voba despre o parte din şpagă, aceea care rămâne după partea oprită de vameşii şi de poliţiştii din vamă şi din structurile pe verticală ale sistemului. Dacă şpaga merge la PDL prin Blaga atunci contrabanda unde merge? Adică restul de 90% din valoarea contrabandei? Cel puţin jumătate ajunge tot la PDL dar într-un sector controlat de altă persoană din PDL. Iar Blaga are dovezile despre cine e vorba.
Pentru noi, ideal ar fi să fie arestaţi cu toţii, pe bune!
vezi si:
Demisie pentru Botis in loc de arest
Schengen si spaga din vami
Prostia la romani. Azi Elena Udrea again

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor