MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

miercuri, 1 iunie 2011

Ragazza paffuto la Antena3

Silvio Berlusconi a caracterizat-o simplu, "paffuto ragazza" iar la reacţia auditoriului român de neînţelegere a expresiei, a completat cu "dolofana, dolofana ragazza".
A ajuns pe schela statului român într-o poziţie de vârf, singura calitate evidentă fiind tupeul cu care îi tratează pe toţi ceilalţi.
Dolofana ragazza este Roberta Anastase, iar paffuto sau dolofana nu se referă la volumul de aer dislocat de trupul ei ci la celulita masivă prezentă pe neuronii ei.
Aseară a fost prezentă în emisiunea Ştirea zilei, la Antena3, a Gabrielei Vranceanu Firea. Acolo a făcut dovada nesimţirii şi a lipsei celor şapte ani de-acasă. Tupeul ei îl depăşeşte pe a multor altora.
Regula în PDL era ca înaintea ei să vorbească Ioan Olteanu şi astfel ea să pară chiar inteligentă. Acum însă, bine îmbrăcată în mov, şi-a rezolvat singură imaginea făcând ceea ce a învăţat cel mai bine, adică minţind!
Întrebată fiind, de către Adrian Ursu, dacă nu s-a gândit vreodată să-şi ceară scuze pentru mizeria făcută unei ţări întregi, ea i-a făcut pe alţii răspunzători, evitând permanent răspunsul! Acesta este rodul politicii oficiale de stat promovate de Traian Băsescu, politică bazată pe minciună. Ea nu poate să-şi ceară scuze pentru că îi lipsesc unele calităţi esenţiale în viaţă, adică bunul simţ şi demnitatea.
De fapt îi lipsesc cei şapte ani de-acasă!
De unde nu e, nici DUmnezeu nu cere, dar întrebarea rămâne:
Ce caută în fruntea Camerei Deputaţilor?
Berlusconi a caracterizat-o bine "una ragazza dolofana"! O fată urcată mult prea sus!

3 comentarii:

  1. corect e "paffuta ragazza"

    RăspundețiȘtergere
  2. U R A N U S
    Acordul gramatical?
    Adica ar fi fost e dolofan fetitaza? Pana la urma poate ca Berlusconi (la experienta lui!) vede imediat ce se ascunde sub mutandine!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu cum e corect dar Berlusconi stie el ce stie!

    RăspundețiȘtergere

Cronica - România de azi

JURNAL Mircea Bătrânu

Publicistica

Postări populare

Faceți căutări pe acest blog

Uniunea Radicala din Romania

Comunionismul

Communionism`s Blog

Literatura | Mircea Batranu

Prognoza | Despre viitor