MIRCEA BATRANU
Pastilele se iau pentru orientare iar tabletele pentru intarire!

luni, 9 ianuarie 2012

Agenda zilei, vina vatmanului sau chilotii blondei

Dacă nu au evenimente pentru breaking news, televiziunile inventează. Despre accidentul lui Mircea Lucescu am scris in articolul Mircea Lucescu a gresit. El a greşit şi trece acum printr-o situaţie foarte gravă. Dacă n-ar fi fost accidentul lui Lucescu, probabil se inventa un eveniment de tipul celui menţionat în articolul  Tamponul stramb al Elenei si prostia TV.
În timp ce televiziunile mănâncă din plin acest rahat, cu redactori zâmbind tâmp dar făcându-şi datoria de a deturna atenţia de la alte evenimente, se întâmplă lucruri de o gravitate extremă:
 1. Asasinul economic a acţionat şi, mână în mână cu conducerea de partid şi de stat reprezentată de Băsescu, îl scoate din joc pe Nicolae şi toată industria îngrăşămintelor chimice. 
 2. Ungaria, care a luptat sub Orban, pentru independenţă economică şi politică (remember  Viktor Orban, de la victoria cu FMI la înfrângerea de la Kolontar!, scris în 2010 ), este căzută pe jumătate în prăpastie, jucată în picioarele intereselor economice străine şi la un pas de fărâmiţare.
 3. Statul băsescian face împrumuturi peste împrumuturi iar mincinosul aflat în funcţia de preşedinte, anunţă de la începutul anului, că el va face regionalizarea României (remember  Globalizarea, mondializarea si regionalizarea, Raptul de identitate si dezmembrarea Romaniei, Despre Europa regiunilor si faramitarea Romaniei, Ungariei, Serbiei, Bulgariei ).
 4. Cartelul băncilor, păstorit de FMI şi BNR şi protejat de statul român, stabileşte alte condiţii înrobitoare pentru cetăţeni.
Dar la TV, discuţiile se poartă despre vinovăţia vatmanului şi despre un viol. Închideţi TV!  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Cronica - România de azi

  JURNAL Mircea Bătrânu

  Publicistica

  Postări populare

  Faceți căutări pe acest blog

  Uniunea Radicala din Romania

  Comunionismul

  Communionism`s Blog

  Literatura | Mircea Batranu

  Prognoza | Despre viitor